Redactia.ro
Home » Sport » Sărbăroare la Cluj! CFR s-a calificat în 16-imile Europa League!

Sărbăroare la Cluj! CFR s-a calificat în 16-imile Europa League!

Sărbăroare la Cluj!

Sărbăroare la Cluj. CFR s-a calificat în 16-imile Europa League. Ardelenii au câștigat 2-0 meciul cu Celtic, ultimul din grupe și merg în primăvara europeană.

Sărbătoare la Cluj. Elevii lui Dan Petrescu s-au calificat fără prea mari emoții în 16-imile Europa League. Clujenii aveau nevoie doar de un punct pentru a merge mai departe, însă Dan Petrescu nu s-a mulțumit doar cu un egal. În minutul 48, clujenii au deschis scorul. Ciprian Deac a șutat din corner, iar Burcă a reușit să-l învingă pe portarul scoțienilor. În minutul 70, Djokovic a stabilit scorul final. Culio a centrat în careu, mingea a ajuns la Deac. Acesta a retrimis spre Djokovic, care nu a ratat ocazia și a înscris pentru 2-0. CFR Cluj a adunat 12 puncte într-o grupă deloc ușoară.

Burcă: ”Mi-a spus Mister că o să marchez”

“A fost greu. Mă așteptam să fie un meci foarte greu și așa a fost. Nu av vorbit la pauză despre celalalt meci din grupă. Ne-s spus antrenorul la pauză să ne mobilizăm. Mă bucur că am marcat. Nu o mai făcusem de mult timp. Acum ne așteaptă adversar foarte grei și suntem conștienți de acest lucru”, a declarat marcatorul unuia dintre goluri, Djokovic.

“Ne-am mobilizat foarte bine. Era păcat să nu ne calificăm după cât am muncit. Mă simt foarte bine după ce am marcat. Noi chiar de dimineață am lucrat fazele fixe. Ne-a spus Mister că din fază fixă voi marca în această seară”,a declarat Andrei Burcă.

Citește și: Fanii nu se așteptau la așa ceva! Decizie luată de Camera Deputaților

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: