Redactia.ro
Home » Sport » Fanii nu se așteptau la așa ceva! Decizie luată de Camera Deputaților

Fanii nu se așteptau la așa ceva! Decizie luată de Camera Deputaților

Fanii nu se așteptau la așa ceva

Fanii nu se așteptau la așa ceva. Cât de curând este posibil ca suporterii să fie lăsați să consume băuturi alcoolice la meciuri. Legislația din România va fi schimbată în cel mai scurt timp.

Camera Deputaților a adoptat proiectul care permite comercializarea băuturilor alcoolice la manifestările publice. Până acum băuturile alcoolice nu puteau fi văndute nici măcar în jurul stadioanelor atunci când erau competiții sportive. Legea fusese adoptată în 1991. Proiectul de lege a fost inițiat de parlamentarii PNL și va fi trimis spre promulgare președintelui Klaus Iohannis. Până acum, doar berea putea fi consumată la concertele organizate pe stadioane. Era însă strict interzis la meciuri.

La Cupa Mondială din Qatar se va consuma bere

Organizatorii Cupei Mondiale din 2022, din Qatar, au anunțat că va fi permisă consumarea băuturolor alcoolice, berea la turneul final. Au luat această decizie deși este o țară musulmană. România este una dintre puținele țări în care legislația obliga vânzătorii să comercializeze la meciuri doar băuturi răcoritoare. În alte țări berea se vinde în stadion înaintea și în timpul meciurilor. De altfel FIFA şi UEFA permite vânzarea berii la competiții. Totul depinde însă de legile țării respective.

Citește și: Becali îi prelungește contractul lui Gnohere! Răspunsul francezului!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: