Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo, în tribune la El Clasico! Messi, invizibil pe teren

Cristiano Ronaldo, în tribune la El Clasico! Messi, invizibil pe teren

Cristiano Ronaldo, în tribune la El Clasico!

Cristiano Ronaldo a profitat de faptul că meciul lui Juventus a fost amânat și a fost prezent la întâlnirea dintre Real Madrid și Barcelona. La sosirea pe „Santiago Bernabeu” portughezul a fost asaltat de fani pentru autografe.

Internaționalul portughez a fost prezent aseară pe „Santiago Bernabeu” pentru a urmări El Clasico. Cristiano Ronaldo a privit meciul dintr-o lojă. Vedeta are mai multe zile libere după ce Juventus – Inter a fost amânat. În Italia au fost amânate mai multe meciuri din cauza epidemiei de coronavirus.
CR7 a evoluat în 30 de înfruntări cu Barcelona, pe vremea când juca la Real Madrid, și a înscris 18 goluri în El Clasico. Până acum, Barca şi Real s-au înfruntat de 244 de ori în meciuri oficiale. 52 de meciuri s-au terminat la egalitate.

Leo Messi, invizibil în marele meci

Pentru Leo Messi a fost poate cel mai slab meci din campionat. Argentinianul a fost aproape inexistent pe teren, iar jurnaliștii i-au acordat nota 5,7 după ce a pierdut de 11 ori balonul. Antrenorul Quique Setien a declarat că acesta a prins o zi mai slabă. Messi are 26 de goluri marcate în poarta rivalei, dar din 2018 nu a mai reușit să marcheze în marele derby. În meciul de duminică seara.

Messi și-a speriat fanii înainte de meci

Înaintea meciului cu Real Madrid, Messi și-a speriat fanii. Pe pagina oficială a clubului a fost postat un filmuleț cu momentul în care argentinianul cobora din autocarul echipei. În imagini se vede cum acesta şchiopătează. Nimeni nu a vorbit însă, despre o posibilă accidentare.

Citește și: Real Madrid – FC Barcelona 2-0! Zidane, lider în Spania

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: