Redactia.ro
Home » Sport » Real Madrid – FC Barcelona 2-0! Zidane, lider în Spania

Real Madrid – FC Barcelona 2-0! Zidane, lider în Spania

Real Madrid - FC Barcelona 2-0

Real Madrid – FC Barcelona 2-0. „Galacticii” au învins-o pe campioana Spaniei și sunt lideri în La Liga.

Catalanii au avut cele mai mari ocazii în prima repriză. Primul gol a venit în minutul 71, după reușita lui Vinicius. Fotbalistul de doar 19 ani a marcat la al patrulea derby Real Madrid – Barcelona din carieră. În prelungiri Mariano Diaz a stabilit scorul final, la doar 47 de secunde de când intrase pe teren.

„Este cea mai frumoasă seară a mea de când sunt la Real Madrid. Am tras din greu tot timpul şi acum a venit răsplata. Am vrut să dau gol, nu să centrez în careu. Am vrut să şutez şi mingea l-a atins şi pe Pique. Această victorie este rezultatul a ceea ce ne cere Zidane. Joc în cea mai bună echipă din lume şi mă bucur că i-am făcut fericiţi pe suporterii noştri,” a declarat Vinicius după reușita din El Clasico.

Real Madrid a depășit-o pe Barcelona în clasament

Real Madrid are 56 de puncte, cu unul peste Barcelona. Locul trei în clasament este ocupat de Sevilla, fosta adversară a CFR-ului.

”Am avut oportunitatea unică să mărim distanța față de Real, dar n-am reușit. Am făcut o primă parte a jocului foarte bună, cu ocazii clare de gol. Dar în repriza a doua totul s-a schimbat, ei au fost împinși de la spate de public. N-am știut să ieșim din jumătatea noastră. Într-un meci între două echipe mari, suferă cine n-are mingea”, a spus după meci Busquets.

Schimb de replici între Gerard Pique și Sergio Ramos

După meci, Gerard Pique a criticat jocul rivalilor.

„Mai e mult din sezon, dar am pierdut o oportunitate de a-i răni pe cei de la Real. În prima repriză am făcut un meci bun. Ei nu ne-au trimis sentimentul că pot câștiga. Real Madrid din prima repriză a fost cel mai slab pe care l-am întâlnit pe «Santiago Bernabeu»!. Nu sunt critici. Spun asta pentru că e o oportunitate pierdută”, a spus fotbalistul, pentru Mundo Deportivo.

Replica căpitanului echipei Real Madrid a venit aproape imediat.

„Trebuie respectată opinia fiecăruia. Dar semnez pentru a câștiga fiecare Clasico așa! Barcelona a controlat jocul în prima repriză, dar nu a fost periculoasă. În a doua parte am urcat pentru că ne simțeam bine din punct de vedere fizic. Cel mai important era să fim din nou lideri, iar obiectivul a fost îndeplinit”, a spus Sergio Ramos.

Citește și: Un polițist, gest uluitor! S-a lăudat cu poze de la accidentul în care a murit Kobe Bryant

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: