Redactia.ro
Home » Sport » Un polițist, gest uluitor! S-a lăudat cu poze de la accidentul în care a murit Kobe Bryant

Un polițist, gest uluitor! S-a lăudat cu poze de la accidentul în care a murit Kobe Bryant

Un polițist, gest uluitor

Un polițist a făcut gest uluitor. A vrut să impresioneze mai multe femei și le-a arătat poze din accidentul în care a murit Kobe Bryant. Martorii au declarat că imaginile erau terifiante.

Kobe Bryant, fosta legendă a NBA, a decedat împreună cu fiica sa într-un accident de elicopter. Potrivit publicației Los Angeles Times a scris că o persoană a declarat că un polițist care s-a aflat la locul tragediei a făcut publice fotografii în care pot fi văzute rămășițele celor decedați. Persoana care a dorit să rămână anonimă a declarat că pozele folosite în anchetă ar fi fost arătate mai multor femei. Un polițist le-ar fi arătat de pe telefonul mobil imaginile unor domnișoare într-un bar pentru a le impresiona.

„Este o violare nemaivăzută a decenței umane, a respectului și a dreptului la intimitate al victimelor și familiilor lor”, a declarat avocatul Vanessei Bryant.

Acesta a cerut ca polițistul să fie aspru pedepsit și să i se facă public numele.

Superstarul NBA și fiica sa, morți în accident

Superstarul NBA a murit la sfârșitul lunii ianuarie într-un accident de elicopter. Bryant era însoțit de fiica sa Gianna, în vârsta de 13 ani și alte șapte persoane. Elicopterul s-a prăbușit în Calabasas, California. Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai vestiți jucători din NBA. De cinci ori campion cu echipa LA Lakers, Bryant a primit de două ori premiul de MVP al finalei NBA. Baschetbalistul a jucat toată cariera, între 1996 și 2016, pentru Los Angeles Lakers. A fost singurul jucător căruia LA Lakers, i-a retras ambele numere pe care le-a purtat pe echipamentul de joc (8 și 24). A fost unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.

Citește și: Universitatea Craiova – Gaz Metan 2-1! Papură îi atacă pe cei de la Mediaș

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini