Redactia.ro
Home » Sport » Universitatea Craiova – Gaz Metan 2-1! Papură îi atacă pe cei de la Mediaș

Universitatea Craiova – Gaz Metan 2-1! Papură îi atacă pe cei de la Mediaș

Universitatea Craiova - Gaz Metan 2-1

Universitatea Craiova – Gaz Metan 2-1. După acest meci oltenii au urcat deocamdată pe primul loc în Liga I.

Toate cele trei goluri au fost înscris în prima repriză. După 3 minute, gazdele au primit o lovitură de la 11 metri, transformată de Alexandru Cicâldău. Șase minute mai târziu medieșenii au primit și ei un penalty, iar căpitanul Marius Constantin a restabilit egalitatea. Valentin Mihăilă a stabilit scorul final în minutul 27.

„Este bine că am luat cele 3 puncte, asta ne-am propus, am făcut o primă repriză bună, în a doua am suferit puţin. I-am mulţumit lui Nistor, m-am intersectat cu el la acea fază, am reuşit să şterg puţin mingea şi a ajuns în poartă. Este un gol care înseamnă enorm pentru mine, trebuia să debutăm în playoff cu încredere, acum ne gândim la meciul din Cupa României,” a declarat Valentin Mihăilă, la Digi Sport.

”Suntem bucuroși că suntem pe primul loc, dar e doar prima etapă. Mai sunt nouă runde foarte grele. Avem forța să ținem ritmul până la final. Nu mă interesează că adversarii spun că am tras de timp din minutul 55 și că am câștigat cu arbitrii. Punctele sunt la noi. Ei n-au luat nimic astăzi”, a declarat Nistor, la finalul partidei.

Papură îi atacă pe medieșeni

După meciul pierdut cei de la Gaz Metan Mediaș au acuzat arbitrajul. Antrenorul oltenilor, Corneliu Papură a luat foc când a auzit.

„Nu mă surprinde nimic la clovnii de pe margine de acolo, aşa fac tot timpul, pe mine mă interesează jocul, nu arbitrajul. E un circ total la Mediaş. Nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, dar să-i văd pe ăştia de la Mediaş”, a spus Corneliu Papură.

Președintele lui Gaz Metan Mediaș i-a răspuns imediat lui Papură.

„Ce mai pot eu să-i spun dacă el nu are cei 7 ani de acasă? Ani de acasă pe care cred că îi are și un copil. A jigni văd că a ajuns literă de lege în România. Dacă asta se propagă în noua generație de antrenori, eu mă las învins. Credeam că respectul, cultura, civilizația și valoarea își vor spune cuvântul după apariția acestui val nou de tehnicieni. Văd însă că iar ne întoarcem în trecut, când se făcea fotbalul numai cu bâta și cu înjurături. Văd că și-a făcut un obicei din a jigni Gaz Metan Mediaș”, a declarat Ioan Mărginean.

Citește și: Dinamo – Sporting Lisabona 26-24! Handbaliștii în optimile Ligii Campionilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: