Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo – Sporting Lisabona 26-24! Handbaliștii în optimile Ligii Campionilor

Dinamo – Sporting Lisabona 26-24! Handbaliștii în optimile Ligii Campionilor

Dinamo - Sporting Lisabona 26-24

Dinamo – Sporting Lisabona 26-24. “Câinii” au reușit o calificare istorică în optimile Ligii Campionilor unde vor juca cu PSG. Meciurile vor avea loc în perioadele 18-22 martie și 25-29 martie.

Handbaliștii de la Dinamo au învins-o din nou pe Sporting Lisabona și vor juca în optimile Ligii Campionilor. Campioana României este singura echipă neînvinsă în această competiție. Jucătorii antrenați de Constantin Ştefan au câștigat detașat grupa D a competiției, cu 7 victorii și 3 remize. Și astăzi, românii au dominat întâlnirea de la un capăt la altul. În tur scorul fusese 25-24. Peste 2500 de suporteri au fost la meci și i-au încurajat fără oprire pe câini. Dinamo are în palmares 1 trofeu al Ligii Campionilor câștigat în 1965.

Dinamo o întâlnește pe PSG în optimi

În optimi, Dinamo va juca cu PSG. Francezii sunt favoriți an de an pentru trofeul suprem. Parizienii au ajuns de 3 ori în Final Four în ultimele 4 sezoane. Anul trecut au fost eliminați dramatic în sferturile de finală de campioana Poloniei, Vice Kielce. PSG este campioana ultimelor 5 ediții din Franța.

Unde se joacă meciul din optimi

Dinamo nu va putea juca cu PSG în propria sală, pentru că este mult prea mică. Federația Europeană de Handbal impune anumite standarde pentru fazele superioare. Variantele ar fi Sala Polivalentă din București, cu o capacitate de 5000 de locuri sau Sala Sporturilor din Cluj Napoca unde numărul suporterilor ar putea fi dublu. Oficialii clubului din Ștefan cel Mare au anunțat că suporterii sunt cei care vor decide unde se joacă meciul.

„Dacă suporterii vor la București, rămânem la București, dacă vor să mergem la Cluj, atunci vom merge în Ardeal. Ar fi ceva de vis cu 10.000 de suporteri în spate. Dar casa noastră e Dinamo, o să vedem ce se va decide”, a spus oficialul.

Citește și: Steven Gerrard a decis! Ce se întâmplă cu contractul lui Hagi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: