Redactia.ro
Home » Sport » Steven Gerrard a decis! Ce se întâmplă cu contractul lui Hagi

Steven Gerrard a decis! Ce se întâmplă cu contractul lui Hagi

Steven Gerrard a decis

Steven Gerrard a decis ce se va întâmpla cu Ianis Hagi. După eliminarea din cupă, antrenorul lui Rangers FC a vorbit despre meci dar şi despre românul care acum este pe val.

Rangers FC a fost eliminată din Cupa Scoției, după ce a pierdut meciul cu Hearts, scor 0-1. După partidă antrenorul a lăsat de înţeles că ar putea demisiona. Acest lucru ar putea avea un impact major asupra lui Ianis, care a fost adus la insistenţele sale. Oricum în acest moment lucrurile merg foarte bine pentru românul care a devenit idolul fanilor.

„Avem timp cu Hagi, nu punem încă lucrurile în mișcare. A avut deja un impact puternic, suntem impresionați de el și pe teren, și în afara lui. E profesionist și a învățat rapid cum vrem să jucăm. Oamenii vorbesc despre assisturile și golurile sale, însă Ianis e și foarte inteligent tactic. În plus, atitudinea lui, cât muncește, totul ne place la el. Pentru Hagi, poziția lui din acest moment la club e fantastică, știind că noi avem prima opțiune. Dar nu e nevoie să iau o hotărâre acum”, a spus Gerrard.

Antrenorul a vorbit despre ratarea lui Hagi

În returul cu Braga, Ianis Hagi a rata un penalty. Chiar şi aşa echipa sa a câştigat întâlnirea scor 1-0. Chiar dacă nu a reuşit să înscrie, românul a fost lăudat după meci de fani dar şi de antrenor pentru prestaţia sa de excepţie.

„Assistul lui Ianis cu Braga a fost un moment de geniu, vorbim despre viziune și execuția unei pase foarte dificile. Și eu am fost mijlocaș și apreciez ce a făcut. După ce ratează un penalty, unii dispar din joc. Dar Hagi a ieșit în față și a oferit clipa care ne-a ajutat să câștigăm meciul”, a mai spus antrenorul, Steven Gerrard.

Citeşte şi: Prunea sare la gâtul lui Iftime! Prunea: „Să vă fie rușine, blatiștilor!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: