Redactia.ro
Home » Sport » Prunea sare la gâtul lui Iftime! Prunea: „Să vă fie rușine, blatiștilor!”

Prunea sare la gâtul lui Iftime! Prunea: „Să vă fie rușine, blatiștilor!”

Prunea sare la gâtul lui Iftime

Prunea sare la gâtul lui Iftime, după remiza dintre Botoşani şi FCSB. Oficialul clubului Dinamo susţine că cele două echipe nu şi-au apărat corect şansele.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la Botoşani cere intervenţia comisiilor, după ce Florin Prunea i-a trimis mai multe masaje în timpul meciului cu FCSB.

„La pauză, marele domn Prunea mi-a spus că e blat. O prostie mare! Am jucat mai bine ca altădată, am dat două goluri FCSB-ului, nimeni nu mai poate spune că a fost vreo învoială. Prunea mi-a zis… „Nici în vremea Cooperativei nu se întâmpla așa ceva. Să vă fie rușine, blatiștilor”. Nu i-am răspuns, dar e o treabă de Comisii. Am fost atât de supărat să văd că primesc un asemenea mesaj de la un om de fotbal. Chiar sună prost ce a spus Prunea!”, a spus Iftime, pentru Gazetă.

Discuţiile despre un posibil aranjament între Botoşani şi FCSB au apărut după ce şeful moldovenilor a avut câteva declaraţii ciudate înainte meciului.

„Toată lumea spune că avem o înțelegere cu FCSB, dar trebuie să demonstrăm contrariul. Sincer, eu țin cu FCSB, dacă ar fi să țin cu o echipă campioană. Ei au făcut lucruri bune pentru fotbalul românesc. Dacă ar câștiga, ar fi ok, dar noi trebuie să jucăm fotbal”, a declarat Iftime la Pro X.

Gigi Becali, spectacol după meci

Gigi Becali a glumit după ce echipa sa a terminat meciul cu Botoșani la egalitate. Mai întâi le-a transmis jucătorilor că au jucat extrem de prost, apoi a glumit pe seama faptului că meciul ar fi fost aranjat.

„Așa a fost convenția. Așa am vorbit cu Iftime să se dea fundașii centrali la o parte și să dăm noi al doilea gol. Rămân la părerea asta. Am câștigat totuși un punct, că Botoșani a avut gol valabil în prima repriză. Eu sunt mulțumit. Antrenorul e mulțumit și el de echipă, n-ați auzit ce-a zis? Vintilă e mulțumit că a jucat echipa foarte bine. Ce am vorbit eu cu Iftime s-a făcut. Dar după aia am vorbit cu el la pauză, hai, domne’, să facem egal. Din cauză că jucăm prost, facem haz de necaz. Măcar să râd și eu de alți oameni. Oricum râdeam la pauză, să nu mă mai supăr, să nu mă enervez”, a declarat Becali în direct la Digi Sport Special.

Citeşte şi: Botoșani – FCSB 2-2! Spectacol marca Gigi Becali!