Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo își deschide o nouă afacere! Câți bani câștigă portughezul

Cristiano Ronaldo își deschide o nouă afacere! Câți bani câștigă portughezul

Cristiano Ronaldo își deschide o noua afacere

Cristiano Ronaldo își deschide o nouă afacere! Jucătorul clubului Juventus își va lansa cât de curând propria linie de ochelari de soare. Va fi ajutat și de unul dintre moștenitorii imperiului Fiat.

Potrughezul a decis să intre într-o nouă afacere, care îi va aduce milioane de euro. Își va lansa propria linie de ochelari de soare, ajutat de grupul Italia Independent, care este și acţionarul majoritar al clubului Juventus. Grupul, Italia Independent, este fondat de Lapo Elkann, unul din moştenitorii dinastiei Agnelli, fondatoarea grupului de automobile Fiat. În ultimii ani, Ronaldo a făcut milioane de euro doar din publictate.

„Am fost întotdeauna pasionat de ochelari şi mereu mi-am dorit propria linie. Sunt cu adevărat entuziasmat să colaborez cu Italia Independent în acestui proiect”, a comentat starul portughez într-un comunicat publicat miercuri de Italia Independent.

„Pentru Italia Independent este o zi memorabilă: obţinerea licenţei ‘eyewear’ CR7 este de o importanţă extraordinară în parcursul nostru de creştere”, a declarat și nepotul lui Gianni Agnelli.

Ronaldo, avere impresionantă

Fotbalistul celor de la Juventus a fost inclus și în 2019 în topul Forbes. A avut încasări de aproape 800 de milioane de dolari. Pe lângă salariul și bonusurile pe care le încasează, Ronaldo obține venituri colosale din postările pe rețelele de socializare. Are peste 186 de milioane de urmăritori, iar în ultimele 12 luni a încasat aproximativ 47.8 milioane de dolari. Portughezul domină clasamentul mondial al sponsorizărilor de pe Instagram.
Vestea că Ronaldo merge la campioana Italiei a avut un efect incredibil asupra bursei. Acțiunile lui Juventus au explodat, înainte ca jucătorul să semneze contractul. Juventus a obținut rapid 160 de milioane de euro, iar capitalul clubului a crescut de la 665 milioane la 825 milioane. În momentul transferului, în doar 24 de ore, Juventus a vândut 520.000 de tricouri cu numele portughezului, în valoare de peste 60 de millionane de dolari.

Citește și: Cine este iubita lui Dennis Man! Cum o răsfață “Perla” lui Gigi Becali

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: