Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo revine în Italia! De ce a luat această decizie

Cristiano Ronaldo revine în Italia! De ce a luat această decizie

Cristiano Ronaldo revine în Italia

Cristiano Ronaldo revine în Italia. De mai bine de o lună vedeta lui Juventus s-a izolat în Portugalia. Gazzetta dello Sport scrie că portughezul ar fi decis ca la sfârșitul acestei săptămâni să se întoarcă la Torino.

Ronaldo va fi nevoit să stea în izolare două săptămâni în momentul în care se va întoarce în Torino, așa cum prevede procedura standard. De mai bine de o lună fotbalistul a stat în Portugalia împreună cu familia. A profitat de această perioadă pentru a fi aproape și de mama sa. Aceasta a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală. CR7 a fost printre primii sportivi care a plecat din Italia din cauza pandemiei de COVID 19. Acum, italienii de la Juventus au anunțat că ar dori să reia antrenamentele pe 4 mai. Deocamdată nu se știe când va fi reluat campionatul. În acest sezon, Ronaldo a înscris 21 de goluri în 22 de partide.

Cristiano Ronaldo revine în Italia

Ronaldo, iubita sa Georgina Rodriguez și toți copiii au stat mai bine de trei spătămâni la vila din Funchal. În urmă cu o săptămână fotbalistul a închiriat o altă casă într-un sat pescăresc, Canical din estul zonei Madeira pentru care a plătit 3.500 de lire pe săptămână. Acolo și-a petrecut și sărbătorile pascale.

„Vă dorim tuturor un Paște fericit! Stați acasă”, a fost mesajul atacantului.

Potrivit celor de la Correio da Manha, casa pe care a închiriat-o are cinci dormitoare, sală de gimnastică, sală de jocuri dar și o grădină foarte mare. Chiar dacă are toate condițiile starul a recunoscut faptul că există numeroase dezavantaje în pregătirea făcută acasă. Oricum toată familie îi este alături când se antrenează. Ronaldo a postat mai multe filmulețe în care fie aleargă cu iubita sa, fie este ajutat de copiii săi în sala de forță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Kids, let the Dad do his work 🤷🏻‍♂️❤️😝 #stayhome #stayactive

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

„Copii, lăsați-l pe tata să-și facă treaba”, a fost mesajul postat de atacant la unul dintre filmulețe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: