Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo, ofertă neașteptată! Cu cine negociază portughezul

Cristiano Ronaldo, ofertă neașteptată! Cu cine negociază portughezul

Cristiano Ronaldo, ofertă neașteptată

Cristiano Ronaldo a primit mai multe oferte. Juventus i-a oferit o prelungire a contractului. CF7 a refuzat deja oferta de la PSG, dar pe fir a intrat și Manchester United.

Cristiano Ronaldo are mai multe oferte pe masă. Este sigur că nu va ajunge în Franța, după ce i-a refuzat pe șeicii de la PSG. Aceștia se pare că au acceptat să renunțe la Neymar și l-ar fi dorit pe CF7 lângă Mbappe. Potrivit presei, Juventus i-a oferit prelungirea contractului. Italienii i-ar fi propus aceeași sumă pe care Messi o primește de la Barcelona. În acest sezon, portughezul a fost în cea mai bună formă. În 22 de meciuri, a marcat 21 de goluri. Fotbalistul a venit în Italia în 2018 și a semnat un contract pe patru ani. Juventus a plătit cu totul peste 200 de milioane de euro. Cea mai mare sumă plătită până atunci pentru un jucător de peste 30 de ani.

Cristiano Ronaldo ar putea reveni în Anglia

Spaniolii de la Diario Gol scriu că Ronaldo are încă o ofertă surpriză. Manchester United ar vrea să-l aducă înapoi pe Old Trafford. Potrivit unor apropiați portughezul și-ar dori acest lucru, spunând în trecut vrea să se retragă de la Manchester United. Potrivit presei, ar avea o singură condiție. Englezii să se califice în UEFA Champions League.
În aceste zile Ronaldo este împreună cu familia sa în Madeira. A plecat din Italia imediat după ce a aflat că Rugani a fost depistat pozitiv cu coronavirus. În plus a vrut să fie alături de mama sa, care în urmă cu puțin timp a suferit un AVC. A stat câteva zile internată în spital, apoi a fost lăsată să meargă acasă. Atunci jucătorul celor de la Juventus a plecat imediat din Italia cu un avion particular și a mers să-și vadă mama. Nu a putut să stea decât câteca ore, pentru că avea meci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: