Redactia.ro
Home » Sport » Neymar e dat dispărut! Nu mai răspunde la telefon

Neymar e dat dispărut! Nu mai răspunde la telefon

Neymar e dat dispărut!

Neymar e dat dispărut! Francezii de la PSG încearcă să dea de el pentru a discuta noul contract, dat brazilianul nu răspunde la telefon. Și cei de la Barcelona vor să dea de fotbalist.

Neymar a fugit cu un avion privat din Franța în Brazilia. De atunci se pare că nimeni nu îl mai poate contacta. Șefii campioanei Franței doresc să discute prelungirea contractului care expiră în 2222. Potrivit presei internaționale, Neymar a văzut mesajul trimis de oficialii de la PSG, dar nu a dat niciun răspuns. Francezii mai scriu că sud-americanul primise o ofertă de prelungire și în toamnă, doar că nu dăduse nici atunci un răspuns. Se pare că aștepta să vadă unde ar fi ajuns PSG în Liga Campionilor.

Neymar e dat dispărut!

Pe urmele starului echipei din Franța este și Barcelona. Dar se pare nici spaniolii nu au avut mai mult succes. Catalanii au încercat și anul trecut să-l răscumpere pe Neymar, dar nu au reușit să ajungă la o înțelegere cu clubul din Hexagon. Potrivit ESPN, tranzacția s-ar putea realiza pentru 150 de milioane de euro. Calciomercato.com scrie că Neymar câștigă 3.060.000 milioane euro/brut pe lună în Franța. Potrivit presei din Spania, brazilianul ar dori acum o sumă exorbitantă dacă ar reveni pe Camp Nou. 70 de milioane de euro pe sezon.

Neymar a fugit acasă

Neymar nu a ținut cont de restricții și a părăsit Franța în această săptămână. A plecat fără să se știe cu un avion privat, deși șefii clubului îi sfătuiseră pe fotbaliști să rămână în case. În urmă cu câteva ore, fotbalistul a postat fotografii în care arată cum se antrenează acasă. A postat și un filmuleț pentru fani.

Aceeași decizie a luat-o și Thiago Silva. Ceilalți fotbaliști de la PSG au rămas în capitala Franței, izolați la domiciliu.

 

Loading...