Redactia.ro
Home » Monden » Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au despărțit? Cei doi și-ar fi anulat nunta

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au despărțit? Cei doi și-ar fi anulat nunta

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au despărțit? Cei doi și-ar fi anulat nunta

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-ar fi anulat nunta, după ce perechea întâmpină unele probleme în relația lor. Iată detalii.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez ar fi anulat nunta

Cristiano Ronaldo a primit în dar de Crăciun de la Georgina Rodriquez un Rolls Royce care ar costa undeva la 350.000 de euro, dar iată că cei doi întâmpină dificultăți în relația lor, potrivit Marca. Ronaldo, un mare iubitor de mașini, a părut încântat de cadoul valoros, atât că ar exista unele probleme între el și mama copiilor lui.

S-a constatat că cei doi nu ar mai avea chimia din trecut, plecând chiar de la imaginile în care Ronaldo a primit cadoul de Crăciun de la iubita lui.

„Dincolo de mașina de lux, ce a atras atenția a fost lipsa de chimie dintre cei doi. Răceala dintre cei doi devine din ce în ce mai evidentă”, a mărturisit Laura Roige, o jurnalistă din Spania, în cadrul emisiunii Telecinco.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Presa din Spania susține că știe motivul pentru care cei doi amână anunțul oficial cum că s-au despărțit după mai bine de șase ani. După cum a relatat emisiunea Socialite, influencerul și fotbalistul încearcă să se asigure că totul pare în regulă, pe canalele lor de socializare, dar nu este deloc așa în spatele ușilor închise.

Relația lor mai există în spațiul public doar pentru că este benefică pentru cariera și statutul de celebritate ale ambilor, așa că ar continua să se afișeze împreună pentru că au foarte multe contracte de publicitate.

„Recenta dezamăgire a jucătorului la Cupa Mondială din Qatar cu naționala Portugaliei ar fi putut declanșa o criză, iar nunta pe care o plănuiseră este în stand-by”, a relatat jurnalistul Gonzalo Vazquez, potrivit Marca.

Cei doi nu au comentat public până acum nimic legat de acest subiect. Acum câteva săptămâni, iubita lui Ronaldo posta o imagine pe Instagram în care spunea că Ronaldo este „iubirea vieții ei”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Cristiano Ronaldo a comis o gafă de proporții: a greșit numele țării în care s-a transferat. N-a nimerit nici măcar continentul

Între timp, Cristiano Ronaldo se concentrează pe cariera lui. El a semnat de curând cu un club saudit, Al Nassr. Fotbalistul a comis o gafă de proporții în timpul conferinței de prezentare și a greșit numele țării în care s-a transferat. Ronaldo a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud.

„Nu este uşor să câştigi meciuri, pentru că toate echipele sunt pregătite, fotbalul este diferit. Evoluţia fotbalului este diferită. Pentru mine nu reprezintă finalul carierei faptul că am venit în Africa de Sud, voiam o schimbare”, a spus el, potrivit gsp.ro, în debutul conferinței de prezentare de la Al Nassr.

Ajuns la 37 de ani, Ronaldo va încasa un salariu de 200 de milioane de euro anual, cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului, după ce a semnat cu Al Nassr. Contractul este valid până în 2025.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: