Redactia.ro
Home » Monden » Cristiano Ronaldo va deveni tată pentru a șasea oară. Georgina este însărcinată cu gemeni

Cristiano Ronaldo va deveni tată pentru a șasea oară. Georgina este însărcinată cu gemeni

GALERIE FOTO (5) Cristiano Ronaldo va deveni tată pentru a șasea oară.

Cristiano Ronaldo va deveni tată pentru a șasea oară. Fericire mare în familia lui Ronaldo. Sportivul a anunțat în urmă cu puțin timp că iubita sa, Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni. Celebrul fotbalist mai are patru copii.

Cristiano Ronaldo va deveni tată pentru a șasea oară. Georgina este însărcinată cu gemeni Cristiano Ronaldo va deveni tată pentru a șasea oară. Starul portughez Cristiano Ronaldo se poate declara un bărbat împlinit. În urmă cu puțin timp a anunțat pe Instagram că iubita sa, Georgina, este însărcinată cu gemeni. “Încântat să anunţ că aşteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire – abia aşteptăm să vă întâlnim”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Fotbalistul mai are trei copii făcuți cu mame-surogat, și o fetiță cu Georgina. Cristiano Ronaldo Jr. este primul copil al portughezului, în vârstă de 11 ani. Ronaldo mai are doi gemeni, Eva și Mateo, de cinci ani. Tot în 2017, Georgina a adus pe lume cel de-al patrulea copil al fotbalistului, Alana. Fotbalistul a postat o imagine în care apare alături de iubita sa și o imagine cu o ecografie. În postare, Ronaldo a mai adăugat și o altă imagine cu cei patru copii ai săi. La doar câteva minute de la postare, 5 milioane de internauți au apreciat postarea starului.

Cristino Ronaldo va deveni tata din nou

Când va avea loc nunta dintre Ronaldo și Georgina

Georgina Rodriguez, 27 de ani, își dorește să se căsătorească cu starul lui Manchester United. În documentarul pe care îl filmează pentru Netflix, modelul a vorbit despre marele eveniment. În timpul filmărilor, vedeta a fost întrebată când va avea loc nunta, iar frumoasa argentină a zâmbit, după care a arătat cu privirea spre iubitul ei, spunând: „Nu depinde de mine… eu îmi doresc”.

Cei doi formează un cuplu din 2016, iar fotbalistul a vorbit despre momentul când a cunoscut-o pe iubita sa. Ronaldo a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Georgina într-un moment în care nu i-a trecut prin minte că avea să aibă sentimente pentru ea. „A fost dragoste la prima vedere. Ne-am întâlnit prima dată pe o stradă din Madrid, când mă întorceam acasă. N-am avut curaj să vorbin. Puțin mai târziu, a venit la magazinul la care lucram ca vânzătoare.Soarta ne-a adus din nou împreună la o petrecere. Acolo am vorbit pentru prima dată. A fost un moment foarte special. Deși era lume în preajma noastră, ne simțeam singuri. Suntem foarte uniți și mă protejează. Mă atrage tot la el”, a declarat Georgina Rodriguez.

Georgina s-a născut în Jaca, Spania și are o poveste de viață demnă de telenovelă. Viața acesteia a fost dificilă, în condițiile în care tatăl său, care a jucat fotbal, a stat 10 ani la închisoare pentru trafic de droguri. Acesta a decedat anul trecut. Până să se mute în Madrid, tânăra a lucrat ca o ospătăriță în orașul natal. Ulterior, Georgina s-a angajat ca vânzătoare într-un magazin de haine, iar viața ei avea să ia o întorsătură surprinzătoare. După ce a obținut un job la magazinul Gucci, tânăra avea să-l cunoască pe Ronaldo, care venise la shopping.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: