Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Bâtlan, de la „Imperiul Leilor”, destăinuiri despre divorț după 26 de ani de căsnicie

Cristina Bâtlan, de la „Imperiul Leilor”, destăinuiri despre divorț după 26 de ani de căsnicie

Cristina Bâtlan, de la „Imperiul Leilor”, destăinuiri despre divorț după 26 de ani de căsnicie

A renăscut ca pasărea Pheonix! A fost dărâmată când și-a prins soțul cu altă femeie. A divorțat, a mers în India ca să se regăsească, iar acum e una dintre cele mai mari femei de afaceri din România. O știi de la Imperiul Leilor!

Acum pare că nimic nu a lovit-o niciodată. Face să pară business-ul un job ușor pe care l-ar putea face oricine, dacă are puțină perseverență și dorință. Cu o idee bună, gândită strategic, poți face bani. Dar cu o inimă rănită, după 26 de ani de căsnicie, ce poți să faci? Cristina Bâtlan a povestit, fără perdea, despre divorțul dureros prin care a trecut.

A aflat cu 4 ani că soțul o înșela.

„Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o.

Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă”, își amintește ea.

”Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești.

Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt” , a mărturisit femeia de afaceri.

„Nu puteam să accept așa ceva”

Lumea Cristinei Bâtlan s-a zguduit din temelii când a aflat că soțul o înșela. Vedeta a recunoscut că nu a putut să treacă peste minciună și în clipa în care a aflat a pus punct poveștii de dragoste. După o relație de aproape 3 decenii, a fost nevoie să facă o călătorie lungă în interiorul său pentru a ierta și se ierta.

„Într-o relație, nu e unul de vină, sunt amândoi de vină. De ce era mai de vină Roberto că și-a găsit pe cineva decât eu, care nu îl vedeam pe el?

În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna. Nu puteam să accept așa ceva.

Eu am trecut peste, am lucrat foarte mult, mi-am luat câțiva ani. Aveam zile când mă gândeam de ce mie, este vorba doar de ego. Li se întâmplă milioanelor de oameni. De ce nu ai fost atent la ce ți se întâmpla ție?

Business-ul era deasupra relației”, a recunoscut Cristina Bâtlan.

Business-ul este cel care i-a unit pe cei doi, dincolo de orice. Acum, Cristina are o relație bună cu soția fostului ei soț și o relație și mai bună, de afaceri, cu fostul soț. Vedeta a recunoscut că a mers la nunta fostului ei soț și i se pare ceva normal.

Cristina Bâtlan a mai spus în podcastul în care a dezvăluit aceste informații mai puțin cunoscute, că acum îl iubește pe Roberbo poate mai mult decât înainte. Și asta pentru că atunci când iubești un om cu care nu mai ai lucruri romantice de împărtășit poți să păstrezi o relație profesională cu el lăsând la o parte orice din trecut.

sursa foto: Facebook.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: