Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu, primele imagini cu noul iubit. Actrița este extrem de fericită

Cristina Ciobănașu, primele imagini cu noul iubit. Actrița este extrem de fericită

GALERIE FOTO (3) Cristina Ciobănașu, primele imagini cu noul iubit

Cristina Ciobănașu, primele imagini cu noul iubit. Actrița s-a despărțit de Vlad Gherman după 9 ani de relație, dar au rămas prieteni și colegi. Fanii celor doi au sperat ca aceștia să se împace, dar Cristina are un nou iubit, semn că nu mai există cale de împăcare între ea și Vlad. Actrița din serialul Adela a postat prima imagine cu noul iubit.

Cristina Ciobănașu, primele imagini cu noul iubit. Actrița este extrem de fericită

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a format un cuplu cu Vlad Gherman vreme de 9 ani, iar anul trecut, cei doi au anunțat că merge pe drumuri separate. Deși fanii celor doi se așteptau să se împace, Cristina Ciobănașu a transmis că are un nou iubit, pe care a decis să-l prezinte internauților. Cristina a postat prima imaginile cu noul său partener.

Cu zâmbetul pe buze și extem de fericită, Cristina Ciobănașu s-a lăsat fotografiată în timp ce stătea alătuir de iubitul ei. Cu toate că a mărturisit în urmă cu ceva timp că a început un nou capitol alături de un alt băiat, actrița a preferat să-l țină ascuns. Fanii au fost fericiți pentru actriță văzând-o alături de ALexandru Mureșan, noul ei iubit.

Cum a reacționat Vlad Gherman când a aflat că fosta iubită are o nouă relație

Despărțirea de Cristina Ciobanașu l-a făcut să sufere pe Vlad Gherman, care s-a luptat luni bune să treacă peste acest lucru. Nu a fost un moment ușor pentru actor și a dat de înțeles că nu mai există cale de împăcare între ei. La scurt timp a avut parte de o surpriză care l-a luat serios prin surprindere. Cristina s-a afișat cu un alt bărbat, la brațul noului iubit, fiind mai fericită ca niciodată. Deși a părut surprins, Vlad a vorbit despre relația fostei iubite cu un alt băiat. Acesta a recunoscut că nu i-a fost usor atunci când a aflat, dar se bucură pentru Criss. ”Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a spus Vlad Gherman în urmă cu mai mult timp.

Deși s-au despărțit, pe Vlad și Criss îi unește o prietenie strânsă și se susțin în continuare, mai ales că amândoi joacă în serialul Adela, fiind colegi de platou. Acest lucru nu-i oprește să-și vadă fiecare de viața lui și să înceapă noi relații. „Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt (la propriu, după cum se vede în poză 🤣)Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine. În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră.”, a fost mesajul scris de Cristina Ciobănașu, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: