Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran a dezvăluit sexul copilului! A decis și numele acestuia, împreună cu iubitul ei

Cristina Cioran a dezvăluit sexul copilului! A decis și numele acestuia, împreună cu iubitul ei

Cristina Cioran radiază de fericire de când a rămas însărcinată. Vedeta în vârstă de 43 de ani a dat vestea fanilor în urmă cu o lună. Miercuri, în cadrul unei emisiuni TV, Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușui, și a precizat că ea și iubitul său au hotărât ce nume va purta copilul lor, dar mai așteaptă și sugestii de la cei din jur.

Cristina Cioran a dezvăluit sexul copilului! A decis și numele acestuia, împreună cu iubitul ei

Cristina Cioran a dezvăluit, miercuri, în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” că urmează să aducă pe lume o fetiță. Vedeta și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, sunt cuprinși de bucurie, mai ales că viitorul lor copil este unul dorit. Totodată, s-au gândit la numele celei mici, Ema fiind una dintre variante.

Cristina Cioran E însărcinată La 43 De Ani. Va Naște în Septembrie:  „Primele Trei Luni Au Fost Grele” | Libertatea

„E fetiță! Abia aștept! Voi avea o fetiță pe care abia o aștept. Avem o listă cu nume. Nu contează cu ce literă începe, doar să fie scurt. Să se termine în a sau e. Nu vreau să se prescurteze. Ana, Maria sunt nume foarte frumoase. Ema e un nume foarte frumos care e pe lista noastră scurtă”, a declarat Cristina Cioran la ”Vorbește lumea”.

”Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică.Este o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii. Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele”, a spus Cristina Cioran în ziua în care a anunțat sarcina.

Cristina Cioran iubește din nou. Cine este actualul iubit al actriței

Cristina Cioran s-a temut să nu piardă sarcina

Cristina Cioran s-a temut că va pierde copilul din pântec. A crezut că i se va întâmpla acest lucru, deoarece este la prima sarcină.

”Sunt foarte nerăbădătoare, am visat de foarte ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată am avut emoții timp de trei luni de zile pentru că am așteptat cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre 4 femei pierd prima sarcină, riscurile erau foarte mari. Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare.”, a mai povestit actrița, imediat după aflarea veștii că va deveni mamă.

Când va naște Cristina Cioran

Cristina Cioran este în a cincea lună de sarcină. În septembrie urmează să dea naștere fetiței sale, iar pentru că la 43 de ani a rămas însărcinată, actrița urmează un tratament cu hormoni.

„Am intrat în trimestrul doi, sunt însărcinată în patru luni. În septembrie ar trebui să nasc. Vreau să fie zodia Fecioară. Sper să fie fetiţă. Aşa zice lumea, pentru că mi-a fost rău. Am avut pofte în prima lună, mâncam şi masa, că luam nişte vitamine. Mi-e teamă ca voi lua multe kilograme. Fac şi un tratament cu hormoni, pentru ca e indicat la vârsta mea”, a anunţat vedeta, în emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, în luna martie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: