Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran, probleme cu sarcina. Vedeta devine pentru prima dată mamă la 44 de ani

Cristina Cioran, probleme cu sarcina. Vedeta devine pentru prima dată mamă la 44 de ani

Cristina Cioran este cu sarcina la început, însă întâmplină primele probleme ca graviduță. Actrița care devine mamă la 44 de ani are deja mici emoții în ceea ce privește bebelușul mult așteptat.

Deși știe că este abia începutul unei experiențe lungi și presărate de imprevizibil, Cristina Cioran nu regretă nici o clipă alegerea de a deveni mamă la 44 de ani. Actrița a mărturisit și ce pofte caudate a avut în ultima perioadă.

Cristina Cioran abia așteaptă să devină mamă, la cei 44 de ani! Se va întâmpla peste doar câteva luni, pentru prima oară în viața ei. Așa se face că radiază de fericire că încă mai poate să își îndeplinească visul de a deveni mamă. Deși sunt multe emoții la mijloc, Cristina Cioran spune că nici nu contează dacă cel mic va fi fetiță sau băiat, atâta vreme cât va fi sănătos.

Cristina Cioran, probleme cu sarcina la 44 de ani

Invitată să participe prin videocall la emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, de pe Antena Stars, Cristina Cioran a mărturisit că relația cu iubitul ei a evoluat cum nu se poate mai bine, chiar dacă sunt împreună de doar șapte lui.

Cât despre bebelușul pe care actrița îl va naște la 44 de ani, Cristina Cioran a dezvăluit că este pentru a patra oară când a încercat să facă un copil alături de bărbatul pe care acum îl iubește.

„Ne doream foarte mult dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni. Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar daca stau o oră- două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic. Sunt însărcinată în două luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație”, a declarat Cristina Cioran.

Cristina Cioran, planuri de nuntă

Cristina Cioran a făcut câteva mărturisiri și despre căsătoria cu tatăl copilului. Nunta este în plan, însă nu își dorește să se grăbească. În plus, momentan ar fi și o altă problemă.

„S-a pus problema de căsătorie încă din prima săpătâmână de relație. El a pus problema, dar aștept să fiu cerută, este un sentiment foarte plăcut. O să facem și asta, dar momentan mi-am pierdut certificatul de naștere”, a mai explicat actrița, în direct, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: