Redactia.ro
Home » Monden » Stări neașteptate au curprins-o pe Cristina Cioran. Actrița a izbucnit în lacrimi pe Internet

Stări neașteptate au curprins-o pe Cristina Cioran. Actrița a izbucnit în lacrimi pe Internet

GALERIE FOTO (3) Stări neașteptate au curprins-o pe Cristina Cioran

Stări neașteptate au curprins-o pe Cristina Cioran. Celebra actriță este în culmea fericirii după ce a aflat că peste câteva luni va deveni mămică. În vârstă de 43 de ani, Cristina Cioran trăiește cel mai frumos moment din viața, dar are parte de unele stări neașteptate. Blondina a început să lăcrimeze în mediul online. Ce s-a întâmplat cu actrița?

Stări neașteptate au curprins-o pe Cristina Cioran. Actrița a izbucnit în lacrimi pe Internet

Stări neașteptate au curprins-o pe Cristina Cioran. Actrița, în vârstă de 43 de ani va deveni mămică pentru prima oară. În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Cioran a anunțat publica că este însărcinată în patru luni, iar în lune noiembrie va aduce pe lume primul său bebeluș. Cu toate astea, blondina se confruntă cu stări neașteptate, postând un clip video pe Instagram, prin care le povestește urmăritorilor săi perioada prin care trece din cauza sarcinii. „Totul bine. Sunt foarte bine, bebelușul se dezvoltă normal, sunt doar… am niște stări din astea dubioase, hormonii cred că sunt de vină. Îmi vine să plâng de orice, orice văd, un animal pe stradă, un bătrân sau orice.”, a spus Cristina Cioran pe Instagram.

Cristina Cioran, in lacrimi pe Instagram

Actrița este împreună cu iubitul ei de aproximativ șapte luni, iar anul acesta vor deveni părinți. „Ne doream foarte mult, dar nu am crezut că o să se întâmple aşa rapid. Am încercat de trei ori şi a patra oară a ieşit. Suntem împreună de 7 luni. Sarcina e ok, dar seara am greţuri. Eu am şi rău de mişcare, dar dacă stau o oră- două întinsă, îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oţetul balsamic.Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicaţii de naştere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operaţie”, a declarat Cristina Cioran în urmă cu câteva zile.

Cristina si iubitul ei

Cristina Cioran o pune la zid pe Bianca Drăgușanu

Invitată într-o emisiune tv, Cristina Cioran a vorbit despre mai multe vedete din showbiz-ul românesc. Printre acestea s-a numărat și Bianca Drăgușanu, fiind pusă la zid de Cristina. Recent, fosta iubită a lui Alex Bodi și-a făcut o nouă rinoplastie, motiv pentru care blondina a luat-o în vizor.

Conform acesteia, diva exagerează cu operațiile estetice, actrița având și un comentariu legat de viața amoroasă a Biancăi. „Bianca Drăgușanu a avut o viață intimă tumultoasă, plină de eșecuri. Acum cică s-a împăcat, că a primit un ceas șmecher, fiind retușată din nou. Și-a tăiat nasul. Mi se pare că deja te duci într-o zonă…dar poate că așa îți dorești tu, să arăți ca o păpușă.Cred că deja e prea mult, cred că cineva ar trebui să-ți spună să te oprești, e a treia rinoplastie. Nu știu ce să zic, fiecare om e liber să facă ce-și dorește. Dar, să aibă și grijă, că nouă ne pare rău de ei. Din oameni frumoși se transformă în monstruoși”, a declarat Cristina Cioran. Se pare că Bianca Drăgușanu își dorește să se transforme într-o păpușă barbie, dar unii internauți sunt de părere că vedeta întrece limita cu intervențiile estetice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: