Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran a fost cerută din nou în căsătorie de Alex Dobrescu. Cum au ajuns să se împace, după un an de la despărțire

Cristina Cioran a fost cerută din nou în căsătorie de Alex Dobrescu. Cum au ajuns să se împace, după un an de la despărțire

Cristina Cioran, o prezență strălucitoare în lumea showbiz-ului, a fost recent cerută din nou în căsătorie de către fostul ei iubit, Alex Dobrescu. Această veste a stârnit interes și speculații în rândul fanilor și al celor din industria media.

Despărțirea lor inițială a fost marcată de un scandal public, care a captat atenția presei și a fanilor lor. Totuși, după o perioadă petrecută departe unul de celălalt, cei doi par să fi trecut peste neînțelegeri și să se concentreze acum asupra copilului lor, Ema.

Cristina Cioran, cerută în căsătorie de Alex Dobrescu

Cristina Cioran, într-un moment de sinceritate, a dezvăluit că Alex Dobrescu a făcut un pas important în direcția reconcilierii, cerându-i să fie din nou soția lui. Cu toate acestea, Cristina pare să fie rezervată în ceea ce privește acest gest, deoarece se întreabă dacă ar trebui să mai ofere o șansă acestei povești de iubire.

„Am fost iar cerută în casatorie de Alex, tatăl copilului meu… În emisiunea de la Antena Stars a declarat că vrea să ne împăcăm, că ar face orice”, a declarat actrița în urmă cu puțin timp pentru revista viva.ro.

În ciuda trecutului lor tumultuos, cei doi par să facă pași semnificativi către împăcare. Alex Dobrescu crede că ar fi în cel mai bun interes al fiicei lor, Ema, să crească avându-i pe ambii părinți alături. Ema, care are acum 2 ani, a început să meargă la grădiniță, iar Alex speră că își va putea petrece mai mult timp cu ea și că va fi primit înapoi în casa Cristinei.

Alex Dobrescu este pregătit să devină familist

Faptul că Alex Dobrescu face tot posibilul pentru a restabili nu doar legătura cu mama fiicei sale, ci și cu Cristina însăși, arată că este dispus să depună eforturi semnificative pentru a face această relație să funcționeze din nou. În plus, amândoi părinții par să fie hotărâți să își îndeplinească propriile lor aspirații în viață, fie că este vorba despre Cristina care vrea să se lanseze în afaceri, fie despre Alex care își dorește să fie o prezență stabilă în viața fiicei lor.

„Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram”, a mărturisit Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, în emisiunea Mămici de pitici cu lipici, mai arată sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: