Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran, despre ce a simțit cu adevărat atunci când fiica ei a rămas în spital dupa naștere, iar ea a fost dată afară: «Zece minute pe săptămână să-ți vezi copilul…»

Cristina Cioran, despre ce a simțit cu adevărat atunci când fiica ei a rămas în spital dupa naștere, iar ea a fost dată afară: «Zece minute pe săptămână să-ți vezi copilul…»

cristina cioran

Cristina Cioran este astăzi o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Este sănătoasă, are o carieră strălucită și o fetiță care îi aduce zilnic zâmbetul pe chip, pe nume Emma. Micuța a venit pe lume prematur, în luna iulie a anului trecut, iar Cristina a trecut prin clipe de coșmar întrucât a trăit mai bine de o luna rugându-se pentru viața fetiței sale. Invitată la podcastul Ilincăi Vandici, Cristina Cioran și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai dificilă perioadă a vieții sale.

Cristina Cioran, despre ce a simțit cu adevărat atunci când fiica ei a rămas în spital dupa naștere, iar ea a fost dată afară

Emma a venit pe lume în luna iulie a anului 2021, iar Cristina s-a rugat zi și noapte pentru sănătatea fiicei sale. Vedeta a povestit cum ea a fost externată și trimisă acasă de către medici, iar Emma a rămas în spital, în stare foarte gravă. Cristina telefona zilnic la spital și cu greu își găsea puterea de a întreba care este mai starea fetiței sale. Până într-o zi când o asistentă i-a spus ceva care a calmat-o și i-a luat o piatră de pe suflet. „Stați liniștită, doamnă. Totul este sub control. Dacă este ceva grav, vă sunăm nou. Rugați-vă să nu vă sunăm”, au fost cuvintele care au liniștit-o pe Cristina.

Cristina a povestit și regulile stricte pe care a trebuit să le respecte în acea perioadă. Spre exemplu, ea avea voie să intre în spital pentru a o vedea pe Emma doar 10 minute pe săptămână. „Zece minute, pe săptămână. Să-ți vezi copilul care a stat la tine în burtă. Toată lumea era revoltată. Și medici. Și asistente. Nu-i corect. Nu-i drept. Dar nu aveai ce să faci…că-i Covid”,…, a relatat Cristina.

Cristina Cioran s-a rugat zi și noapte pentru sănătatea fiicei sale

Cristina Cioran a dezvăluit că fiecare zi din acea perioadă i-a fost marcată de incertitudine, neștiind dacă micuța ei va supraviețui. După ce a venit pe lume, Ema, care era extrem de mică și fragilă, a ajuns la incubator, iar Cristina a fost nevoită să aștepte cu sufletul la gură o veste, cât de mică, de la medicii care se luptau pentru a salva viața bebelușului.

Sentimentul ăsta că am devenit mamă a venit ulterior, pentru că teama mea era cu privire la supraviețuirea bebelușului. (..) Este minunat, mi-am dorit copil foarte mulți ani. A venit extrem de neașteptat..

În primele luni nici nu aveam voie să o pup pentru că fiind extrem de fragilă și mititică, noi adulții puteam să îi dăm oricând un virus, care pentru un copil născut la termen nu e mare lucru, dar pentru un copil prematur poate fi ceva foarte periculos. Și era ca un bibelou.”, povestea, nu cu mult timp în urmă, Cristina Cioran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: