Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani! Vedeta este în culmea fericirii

Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani! Vedeta este în culmea fericirii

GALERIE FOTO (8) Cristina Cioran este însărcinată la 44 de ani!

Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani! Actrița Cristina Cioran este cea mai fericită femeie după ce a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta are o relație de 7 luni cu iubitul ei, iar dovada iubirii lor este copilul care va veni pe lume peste câteva luni.

Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani! Vedeta este în culmea fericirii

Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani! Fosta prezentatoare de la Acces Direct a făcut anunțul surprinzător în cadrul unei emisiuni tv. La 43 de ani, Cristina Cioran este însărcinată cu primul său copil. După ce s-a despărțit de Traian Văduva, Cristina anunța în urmă cu câteva luni că este foarte fericită că și-a găsit sufletul pereche.

Actrița s-a mutat imediat cu Alexandru Dobrescu, noul său iubit, iar la 7 luni de când sunt împreună, Cristina a dat marea vestea. Emoționată până la lacrimi, Cristina Cioran a anunțat că va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta este gravidă în 13 săptămâni, iar primele simptome le-a avut când era la birou și și-a făcut un test de sarcină. „Eram la birou, am făcut un test și lui i-am dat mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit foarte mult și nu știu dacă ne-am pregătit.E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, m-am putut să mă bucur cu adevărat. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc.‘, a spus ea.

De asemenea, blondina a spus că medicul i-a recomandat să facă un tratament cu hormoni pentru că este indicat în această perioadă. Prezentatoarea tv a vorbit și despre relația cu noul său iubit. Cristina a mărturisit că dacă el nu ar fi apărut în viața sa, ea nu se despărțea de Traian.

Cristina Cioran este foarte fericită alături de iubitul său

Conform acesteia, relația celor doi nu mai funcționa, dar nu îndrăzneau să pună capăt acesteia.
Am ieșit din acea relație de 4 luni și jumătate. Din păcate, relațiile nu mai țin ca pe vremuri. Am decis împreună să nu vorbim despre asta, din respect ptr familiile noastre. Acum sunt împreună cu cineva. Nu e adevărat cum s-a scris, nu Traian m-a părăsit.La un moment dat, nu ne-am mai înțeles și am tot încercat să reluăm relația și nu a mai funcționat. Sufletele s-au deschis atât la mine cât și la el, astfel încât și eu și el suntem fericiți cu alte persoane. Persoanele acestea au apărut imediat după despărțire”, povestea Cristina.

Cristina Cioran si Traian Vaduva

Actrița a povestit că l-a cunoscut pe noul său iubit la o petrecere, în Capitală, când deja era singură. Cert este că blondina este extrem de fericită alături de partenerul său, mai ales că acum cei doi vor deveni părinți. „Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită. Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat,” spunea Cristina Cioran in urma cu cateva luni. Se pare că lui Alexandru îi plac foarte mult copii, având în vedere că are multe fotografii pe rețelele de socializare cu copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini