Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprinsă Cristina Cioran la cumpărături! Vedeta pare mai tristă ca niciodată

Cum a fost surprinsă Cristina Cioran la cumpărături! Vedeta pare mai tristă ca niciodată

GALERIE FOTO (3)

Cristina Cioran este în centrul atenție în ultima perioadă datorită noii sale relații. Deși ar trebui să fie în culmea fericirii, vedeta a fost surprinsă la cumpărături într-o stare deplorabilă. 

Cum a fost surprinsă Cristina Cioran la cumpărături

Cristina Cioran radia de fericire în ultimele sale apariții la TV. Prezentatoarea a vorbit despre cât de îndrăgostită este de noul ei iubit și cât de bine se înțeleg. Deși în fața camerelor totul pare perfect, iată că în timpul liber Cristina nu mai este o femeie atât de împlinită.

Paparazzi de la spynews.ro au surprins-o pe vedetă la cumpărături, și analizând postura și expresia feței, se pare că vedeta urăște să se ocupe de treburile casnice. O simplă sesiune de cumpărături pare a fi o mare povară pentru ea.

Imaginile surprinse de paparazzii arată o variantă cu totul diferită a aceleiași persoane. Pe fața blondinei se citește o oboseală cronică, ceea ce o face să pară mult mai în vârstă decât este de fapt. Vedeta a intrat în vizorul reporterilor după ce a parcat în fața unui supermarket. A coborât dintr-o mașină murdară, care ar avea nevoie de câteva reparații și a intrat în centrul comercial abătută. După ce a terminat cumpărăturile, actrița a ieșit cu privirea în pământ, iar în drumul ei către mașină s-a putut observa că nu avea strop de machiaj și era îmbrăcată destul de lejer. Atât de lejer încât dă impresia că a aruncat pe ea primele haine care i-au ieșit în cale.

Cristina Cioran s-a îndreptat spre mașina cu plasele pline și s-a chinuit câteva momente să-și scoată cheile de la mașină din buzunar. Când a reușit să-și pună cumpărăturile înăuntru, fără prea multă vlagă, a mers în fața mașinii, unde a petrecut ceva timp. Aparent, vehiculul a început deja să-i dea bătăi de cap. Până la urmă, vedeta a reușit să se urce la volan și cu o atitudine la fel de posomorâtă ca la început a plecat spre casă.

La începutul lunii februarie, vedeta vorbea despre cât de fericită este alături de noul ei partener și mărturisea că este îndrăgostită. Din păcate, aceste imagini arată o femeie care este departe de a fi într-o etapă bună a vieții ei.

Cine este iubitul Cristinei Cioran

Cristina Cioran iubește din nou, la scurt timp după ce s-a despărțit de Traian Văduva. Cei doi au fost împreună 10 ani, relația destrămându-se în plină pandemie de coronavirus. Actrița a recunoscut că are un nou partener de viață, cu care locuiește deja.

Vedeta a dezvăluit că noua poveste de dragoste este abia la început, motiv pentru care nu a dorit să ofere prea multe informații. Cristina a mai povestit că l-a cunoscut pe Alexandru Dobrescu după ce acesta a ieșit dintr-o relație amoroasă, conjunctura potrivindu-se perfect.

”Suntem la început, aveți puțintică răbdare. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment. Mergem la Constanța, la mama, să facem sărbătorile de iarnă. Nu voi găti eu, ci mama”, a dezvăluit Cristina Cioran în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV în urmă cu puțin timp.

Alexandru Dobrescu, noul iubit al blondinei este co-proprietarul clubului de socializare Above the sky, iar de pe pagina sa de Facebook reiese că este tatăl unui băiețel de aproximativ 3 ani. Bărbatul este foarte excentric, fiind foarte atent la tendințele în modă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: