Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran, îndrăgostită foc! Momente tandre cu iubitul, la malul mării. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Cristina Cioran, îndrăgostită foc! Momente tandre cu iubitul, la malul mării. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

GALERIE FOTO (2)

Cristina Cioran are acum toate motivele să fie în culmea fericirii! Se pare că noua relație îi priește cum nu se poate mai bine. Blondina și-a început anul cum nu se poate mai romantic. A ajuns alături de iubitul său la malul mării. Cum era de așteptat, n-au lipsit momentele tandre dintre cei doi îndrăgostiți.

Se pare că soarele a ieșit și pe strada Cristinei Cioran. Deși la sfârșitul anului 2020 anunța despărțirea dureroasă de partenerul cu care a împărțit 10 ani de viață, Traian Văduva, Cristina pare că a trecut în Anul Nou cum nu se poate mai bine.

După o perioadă în care s-a chinuit mult din punct de vedere sentimental, după o despărțire de omul care i-a fost alături 10 ani, Cristina Cioran și-a refăcut în sfârșit viața amoroasă alături de noul iubit.

Cristina Cioran, momente tandre cu iubitul la malul mării

Cei doi au avut parte de momente romantic la început de an, petrecute împreună la malul mării.

Și aceste momente nu au făcut decât să ne demonstreze că frumoasa actriță iubește din nou. Cristina Cioran și iubitul ei au fost surprinși în ipostaze romantic la malul mării.

Cei doi îndrăgostiți apar într-o poză îmbrățișați pe faleză. Îmbrăcați amândoi în geci groase de iarnă, cei doi lasă la vedere, totuși, un gest sensual, care demonstrează cât de puternică este atracția dintre cei doi.

Iubitul Cristinei Cioran a fost surprins cu mâinile mai jos de talia actriței, cu un gest de apropiere care scoate în evidență dorința de iubire care îi leagă pe cei doi îndrăgostiți.

Se pare că marea le priește Cristinei Cioran și iubitului ei. Vedeta a mers acolo de sărbători cu iubitul, pe care l-a dus la mama ei, a declarat pe finalul anului trecut vedeta.

„Mergem la Constanța la mama, să facem sărbătorile de iarnă. Nu voi găti eu, ci mama.” a povestit Cristina Cioran.

Cristina Cioran, despărțire după 10 ani de relație

La sfârșitul anului trecut, Cristina Cioran anunța faptul că s-a despărțit de cel cu care a petrecut ultimii 10 ani din viața ei. Este vorba de Traian Văduva. Vestea că cei doi s-au despărțit a surprins pe toată lumea. Cu toate că rupture a fost una dureroasă, se pare că frumoasa actriță a reușit să treacă destul de repede peste.

Mai mult, chiar și fostul iubit al Cristinei Cioran, Traian Văduva, ar fi deja într-o relație, potrivit Wowbiz.

La scurt timp, după anunțul despărțirii, vedeta s-a afișat și ea cu noul iubit. Tot la sfârșitul lui 2020, actrița a declarat că relația este una cât se poate de serioasă și că deja s-au mutat împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: