Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a readus fericirea

Cristina Cioran iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a readus fericirea

Cristina Cioran iubește din nou! După despărțirea de Traian Văduva, Cristina Cioran și-a regăsit fericirea în brațele altui bărbat. Cei doi locuiesc împreună și vor petrece sărbătorile de iarnă în familie.

Cristina Cioran iubește din nou

După despărțirea de Traian Văduva, Cristina Cioran s-a îndrăgostit de un alt bărbat. S-au mutat deja împreună și vor să-și petreacă sărbotorile de iarnă alături de familie, informează Cancan.

Sunt patru luni de când Cristina Cioran s-a separat de Traian Văduva. Ea a mărturisit că l-a cunoscut pe noul bărbat la o petrecere și că, asemeni ei, a trecut de curând printr-o despărțire.

”Am ieșit din acea relație de 4 luni și jumătate. Din păcate, relațiile nu mai țin ca pe vremuri. Am decis împreună să nu vorbim despre asta, din respect ptr familiile noastre. Acum sunt împreună cu cineva. Nu e adevărat cum s-a scris, nu Traian m-a părăsit. La un moment dat, nu ne-am mai înțeles și am tot încercat să reluăm relația și nu a mai funcționat. Sufletele s-au deschis atât la mine cât și la el, astfel încât și eu și el suntem fericiți cu alte persoane.  Persoanele acestea au apărut imediat după despărțire. 

Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din momentul în care ea a început.  Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită.  Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte.  Locuim împreună de când ne-am cunoscut.  Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat.” a spus Cristina Cioran la emisiunea ”Vorbește Lumea” de la PROTV.

Cristina Cioran iubește din nou. Cine este actualul iubit al actriței

Vedeta a mai dezvăluit că va merge de sărbători cu iubitul ei la mama ei, la Constanța.”Mergem la Constanța la mama, să facem sărbătorile de iarnă. Nu voi găti eu, ci mama.”a mai precizat  Cristina Cioran.

Cristina Cioran: ”Traian Văduva nu m-a cerut niciodată de soție”

În ceea ce privește relația cu Traian Văduva, Cristina Cioran a mai dezvăluit că cererea în căsătorie despre care s-a tot vorbit, nu a fost una reală, ci în glumă. Asta în condițiile în care ei au fost împreună timp de zece ani. Mai mult, Cristina Cioran a spus că faptul că nu a fost cerută în căsătorie de acesta, ar fi un posibil motiv al despărțirii.

Cristina Cioran a fost părăsită de Traian Văduva, după 10 ani de relație. Aveau planuri de nuntă | Galerie foto, Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

”Niciodată nu a fost vorba de căsătorie. Poate că acesta a fost motivul despărțirii, că nu m-a cerut niciodată de soție. Nu a fost niciodată vorba despre nuntă. Ce-ți mai trebuie nuntă odată ce ai o relație așa lungă?! Nu a fost o despărțire cu lacrimi, ne-am bucurat amândoi că ne-am despărțit. Am împărțit tot ce aveam de împărțit. A fost practic ca o căsătorie, dar nu aveam cine știe ce lucruri în comun.  În ultimul an, poate s-a văzut mai mult că relația noastră scârțâie. Cred ca ne dorim alte lucruri, cred că maturizarea nu vinde doar cu vârsta, ci cu ce-ți dorești de la viață. Important este să nu uiți de tine, să te gândești la tine pentru că o viață avem.”a explicat Cristina Cioran la „Vorbește lumea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: