Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran s-a despărțit de iubitul ei, Traian Văduva. Cei doi urmau să se căsătorească

Cristina Cioran s-a despărțit de iubitul ei, Traian Văduva. Cei doi urmau să se căsătorească

Cristina Cioran

Cristina Cioran, fosta prezentatoare Acces Direct, a dezvăluit, recent, că s-a despărțit de iubitul ei, Traian Văduva. Ruptura relației a avut loc acum, în plină pandemie, când erau la un pas de căsătorie. De altfel, Cristina Cioran a mărturisit că a suferit de coronavirus.

Cristina Cioran s-a despărțit de iubitul ei, Traian Văduva

Cristina Cioran nu mai este împreună cu Traian Văduva, iubitul ei cu care era împreună de zece ani și cu care plănuia să se căsătorească. Ruptura relației a avut loc anul acesta, în plină pandemie. Cristina Cioran a dezvăluit că a fost infectată cu SARS-COV2.

Deși Traian Văduva i-a oferit un inel în vara anului trecut, la ziua de naștere a Vicăi Blochina, a survenit despărțirea. Cristina Cioran nu a precizat și motivul care a dus la destrămarea cuplului.

”Nu mai sunt în acea relație, ne-am despărțit. Nu mai suntem împreună”,  a declarat Cristina Cioran pentru playtech.ro.

Chiar dacă au fost zece ani împreună, cei doi nu s-au căsătorit și cu acte. Ei s-au cunoscut în Centrul Vechi și s-au plăcut reciproc.

”Dragostea nu are graniţe, ca atare nu e nevoie de acte. Ne-am cunoscut în Centrul Vechi şi ne-am plăcut, dar nu am vorbit. După câteva zile ne-am revăzut întâmplător şi abia atunci am intrat în vorbă. M-am îndrăgostit de el la prima vedere, de două ori” a mai spus Cristina Cioran pentru aceeași sursă.

Cristina Cioran, părăsită de Traian Văduva înainte de nuntă - KFetele

Cristina Cioran a avut coronavirus

Cristina Cioran a avut coronavirus, a mai precizat ea tot pentru sursa anterioară. Nu a avut forme servere, iar acum are grijă să nu se reinfecteze.

”În septembrie am aflat că m-am îmbolnăvit de coronavirus. Am avut temperatură o zi- două, durere de cap şi o sinuzită. M–am izolat două saptămâni şi a trecut. Am luat paracetamol şi pastile pentru sinuzită. Nu ştiu sigur de unde l-am luat, probabil din parc sau de la o terasă. Mă tem de acest virus, asta în condiţiile în care am trecut deja prin COVID, am avut virusul, dar cu simptome uşoare, din fericire. Consider că restricţiile ar fi trebuit să fie mai dure de la început, acum pare totul scăpat de sub control. Mă protejez şi mă dezinfectez, cam atât. Nu iau suplimente sau alte chestii’, a mai spus vedeta pentru Playtech.

Cristina Cioran se pregătește să revină în televiziune

De asemenea, Cristinei Cioran îi este dor de televiziune, dar din cauza pandemiei i-a fost imposibil să-și pună proiectul în aplicare. Însă, îl va pune în a”Aș vrea să mă întorc pe sticlă, am și un proiect, dar pandemia a făcut imposibilă realizarea filmărilor, așa că să sperăm să-l facem anul viitor”,a mai declarat actrița Cristina Cioran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: