Redactia.ro
Home » Monden » Fosta asistenta de la Acces Direct infectată cu COVID19? Emily Burghelea a intrat în carantină pentru 14 zile

Fosta asistenta de la Acces Direct infectată cu COVID19? Emily Burghelea a intrat în carantină pentru 14 zile

Fosta asistenta de la Acces Direct infectată cu COVID19_

Fosta asistenta de la Acces Direct infectată cu COVID19? Emily Burghelea și-a anunțat fanii că își va petrecere luna de miere în carantină timp de 14 zile. Fosta asistenta tv au primit o veste proastă la scurt timp după ce ea și iubitul ei au spus DA în fața lui Dumnezeu. Ce se întâmplă, de fapt, cu cei doi?

Fosta asistenta de la Acces Direct infectată cu COVID19? Emily Burghelea a intrat în carantină pentru 14 zile

Fosta asistenta de la Acces Direct, Emily Burghelea și-a îngrijorat fanii, după ce a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Blondina le-a spus urmăritorilor săi că în următoarele 14 zile ea și iubitul său vor sta în carantină. Cei doi au primit vestea proastă la scurt timp după ce au spus DA, iar conform acesteia, în loc să se ducă în luna de miere,  sunt nevoiți să rămână în carantină. Blondina a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram, iar fanii au fost îngrijorați de starea sa de sănătate, aceasta primind și mesaje de încurajare din partea lor. „Și unde plecați în luna de miere? Unde să plecăm… În carantină 14 zile, din păcate. For real! 😅😥”, a scris Emily Burghelea pe pagina sa de Instagram. La scurt timp, Emily a fost întrebată dacă are coronavirus, iar acesta le-a spus că nu știe pentru moment. „Nu stiu”, a fost răspunsul scurt al fostei asistente tv de la Acces Direct.

Emily Burghelea s-a căsătorit

Emily Burghelea s-a căsătorit duminica trecută, pe 29 noiembrie, cu iubitul său misterios. Cei doi s-au căsătorit religios, iar acum sperau că vor pleca în luna de miere, dar se pare că această veste le-a destrămat acest vis. Fosta asistentă Tv a făcut declarații pline de emoție ziua în care a spus DA. Acesta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii pentru a împărtăși cu fanii săi, momentul special din viața sa. Emily a spus că slujba a fost una foarte emoționantă. „Cred ca acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am facut vreodata. Slujba a fost dumnezeiasca, nu m-am putut opri din plans iar sentimentele traite nu se pot compara cu nimic. O combinatie de o profunzime nemaiintalnita. Fiecare cuvant vibra atat de puternic incat simteam ca-mi strabate tot corpul, si-mi face pielea de gaina. Aveam impresia ca totul straluceste si suntem in alta lume. Il tineam de mana pe iubitul meu si parca deveneam unul si acelasi, binecuvantati de Dumnezeu. Mirosul, cantecul, cuvintele rostite de preot, totul era mai frumos. Stiu ca va doriti sa vedeti poze cu rochia in intregime, urmeaza sa le postez si pe acelea insa pana atunci… va invit sa retraiti alaturi de mine fiecare moment emotionant din biserica. 🥺❤️”, a scris Emily Burghelea, pe pagina ei de Instagram.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a fost cerută în căsătorie chiar în emisiunea prezentată de Teo, iar Emily a fost extrem de emoționată. De-a lungul timpului,aceasta și-a ținut relația departe de ochii curioșilor. Dar se pare că iubirea dintre cei doi este una specială, iar dorința de a se căsători a venit din partea amândurora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: