Redactia.ro
Home » Monden » Emily Burghelea și iubitul ei, peripeții în Turcia. Cum au rămas blocați într-un peco

Emily Burghelea și iubitul ei, peripeții în Turcia. Cum au rămas blocați într-un peco

Emily Burghelea

Fosta asistentă de la Acces Direct și iubitul ei misterios au trecut prin peripeții în Turcia. Ei au fost într-o scurtă vacanță în Istanbul și acolo au avut parte de o întâmplare care le-a cam dat bătăi de cap.

Ce au pățit Emily Burghelea și iubitul ei în Turcia

Emily Burghelea și misteriosul ei iubit au avut parte de o mini-vacanță cu peripeții, în Turcia. Cei doi îndrăgostiți au avut câteva probleme la vamă, informează cancan.ro. Blondina și-a pierdut permisul, iar în Istanbul cuplul a rămas blocat într-un peco, dintr-un anumit motiv.

Emily Burghelea a povestit suferința pe Instagram și a precizat că iubitul ei a fost nevoit să meargă pe jos în Turcia, câțiva kilometri, pe timp de noapte. Asta pentru că…atunci când au rămas blocați în peco, ei nu aveau la ei decât 50 de dolari și le trebuiau 53.

”I’m lost in Istanbul. Am ajuns aici ieri, la 5 dimineata, după multe peripeții. Am pierdut permisul în vamă, am trecut de la turci la bulgari și invers pe jos de vreo două ori, cu câteva ore înainte de asta ne-am pierdut pe noi cu totul prin Bulgaria (ultimul clip), iar când într-un final am ajuns, am rămas blocați într-un peco. Nu le mergea POS-ul, iar noi aveam doar 50 de dolari și ne trebuiau 53.

Pentru 3 dolari, iubitul meu a trebuit să meargă pe jos sărăcuțul câțiva km buni până la un bancomat din pustietate și înapoi. Noi am rămas “garanție” cu mașină cu tot… pentru că aparent domnii respectivi nu prea aveau încredere în noi, și na, am fi putut să fugim cu cei 3 dolari pe care îi datoram.. ar fi fost prea mare paguba! Au preferat să-l pună pe Andrei să facă puțin sport la 5 dimineața, că nu strică niciodată!”, a povestit blondina pe Instagram.

Totodată, Emily Burghelea a spus că s-au distrat în pofida întâmplărilor neplăcute.

”A fost o adevărată aventură cu bune și cu rele. Într-un final, am ajuns și vreau să vă spun că deși am avut multe motive să ne ieșim din fire, am luat totul ca atare și chiar ne-am distrat. Astăzi am ieșit la pas prin oras, puțin obosiți. Mâine sper să fim fresh! To be continued..”, a scris Emily pe Instagram.

Cei doi îndrăgostiți au aflat de curând, de la cunoscutul numerolog al vedetelor, Adam Andreas Stavarache, când ar trebuie să se căsătorească.  Acesta i-a spus lui Andrei, iubitul lui Emily că data de 6 sau opt trebuie să fie ziua căsătoriei.

Nu o lăsa să stea, că înnebunește!” Pe 6 sau 8 trebuie să se întâmple. Trebuie să fie ceva fix. Și, neapărat, ambele în aceeași zi, și căsătoria, și biserica. Haideți la studio, veniți pe rând”, a fost mesajul numerologului vedetelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: