Redactia.ro
Home » TV » Emily Burghelea pregătește o lovitură uriașă. Pe cine se răzbună fosta asistentă TV: “O să iasă scântei”

Emily Burghelea pregătește o lovitură uriașă. Pe cine se răzbună fosta asistentă TV: “O să iasă scântei”

Emily Burghelea se pregătește de răzbunare. Frumoasa blondină nu a stat degeaba după demisia de la ”Acces Direct” și a decis să își facă propria emisiune. 

 

Emily Burghelea are propria emisiune

Emily Burghelea pare să nu mai sufere după emisiunea de la Antena 1 și a decis să își facă propria emisiune la ea acasă, acolo unde locuiește cu misteriosul iubit. Emily a lucrat lunile acestea la emisiunea ,,Vegan Cooking Show” de care este foarte mândră și unde pune foarte multă pasiune.

Uite așa iau naștere ideile frumoase! După demisia de la Acces Direct, mi-a fost dor de camerele de luat vederi vreo lună, chiar mi-au lipsit. Nu-mi doresc însă să mă întorc în televiziune și atunci am zis să fac ceva ca să mă reinventez. Va fi un adevărat show, miercuri și vineri, pe canalul meu de Youtube. Au fost seri când nu am dormit, imaginându-mi cum va fi totul, proiectul meu. A ieșit așa cum mi-am dorit. Totul e filmat la noi acasă. Veți vedea și cum ne-a ieșit casa”, a povestit blondina pe pagina de Instagram prin Story-uri.

Emily Burghelea a ales să posteze și o fotografie cu un mesaj subînțeles. Vedeta a lansat o provocare cu privire la proiectul de care este foarte mândră.

”Nici nu vreți să știți ce vă așteaptă‼️ Mâine vă așteptăm pe toți la noi acasă! Sunteți invitații noștri virtuali! Postez primul episod din Vegan Cooking Show! În fiecare zi de post a săptămanii, adică miercuri și vineri, veți avea la ce să vă uitați! O să vă amuzați și o să învățați pentru că nu gătesc singură! ”, a fost mesajul vedetei.

Mai mult, Emily a anunțat că va avea permanent câte doi invitați în cadrul emisiunii, iar Iulia Albu va fi juratul celebru care va degusta și va da o notă preparatului.

,,O să iasă cu SCÂNTEI‼️‼️‼️ Nu vă zic ora la care îl voi posta, însă vă sfătuiesc să vă abonați de pe acum la canalul meu de Youtube și să activați notificările ca să fiți primii care văd nebunia asta de show!”, a mai adăugat fosta asistentă TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: