Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Emily Burghelea s-a căsătorit atât de repede! Iubitul ei a ținut cont de asta

Motivul pentru care Emily Burghelea s-a căsătorit atât de repede! Iubitul ei a ținut cont de asta

Motivul pentru care Emily Burghelea s-a căsătorit atât de repede

La o lună după ce a fost cerută în căsătorie, Emily și iubitul său secret au făcut nunta fără ca nimeni să știe. Anunțul a făcut chiar de cei doi pe Intagram, iar fanii se întreabă care este motivul pentru care cei doi au făcut nunta așa de repede. 

Motivul pentru care Emily Burghelea s-a căsătorit atât de repede

În urmă cu o lună, Emily Burghelea, fosta asistentă TV de la Acces Direct, a fost cerută în căsătorie într-un mod extraordinar. Nimeni nu se aștepta ca evenimentul să vină atât de repede, mai ales că suntem în plină pandemie, iar petrecerile de acest gen nu mai sunt permise.

Fanii vedetei s-au tot întrebat de ce aceasta a ales să facă nunta atât de repede, iar reporterii de la cancan.ro au aflat motivul. Se pare că un celebru numerolog al vedetelor le-a ghicit în cărți.

Adam Andreas Stavarache, numerologul vedetelor, a vorbit cu ei în urmă cu ceva timp și i-a dat mai multe sfaturi iubitului lui Emily. Andrei, acum soțul lui Emily, a dat buzna peste ea în cameră, în urmă cu aproximativ o lună, și a filmat-o. A surprins-o cu telefonul în mână, ascultând pe cineva. Era vorba despre cunoscutul numerolog al vedetelor. 

Se pare că Emily voia sa afle mai multe despre viitorul ei, iar numerologul i-a dezvăluit zilele în care trebuie să se căsătorească. ”Nu o lăsa să stea, că înnebunește!”, a fost sfatul pe care i l-a dat Adam Andreas Stavarache iubitului lui Emily. Andrei i-a replicat atunci: ”Păi am cerut-o de soție!”, însă numerologul a venit cu niște completări: ”Da, știu. Uite, pe 6 sau 8 trebuie să se întâmple. Trebuie să fie ceva fix. Și, neapărat, ambele în aceeași zi, și căsătoria, și biserica. Haideți la studio, veniți pe rând”.

Urmând sfatul numerologului celebru, secretosul iubit al lui Emily a ascultat cuvintele acestuia și au făcut în așa fel încăt să se căsătorească. Sâmbăta trecută cei doi anunțau marea veste: au devenit soț și soție.

Emily Burghelea a fost cerută de soție de iubitul misterios

Imediat după ce a fost cerută de soție, Emily Burghelea a făcut primele declarații despre momentul în care iubitul ei i-a pus inelul pe deget, în direct la Teo Show de la Kanal D.

”Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea și sunt încă în stare de șoc. Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putință. S-a gândit la toate detaliile! Nu știu ce am făcut să merit asta. Sunt copleșită! Mi-a luat cel mai frumos inel cu diamant din câte am văzut eu vreodată, a complotat cu echipa de la Teo Show și a reușit să mă lase mută! Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai șocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor și nu aș fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct”, a spus Emily Burghelea, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Iubitul lui Emily este o persoană care nu vrea să apară în mediul online. Aceasta i-a respectat decizia, însă până a a cerut-o în căsătorie. Fanii ei sunt curioși să-i vadă împreună și astfel a ajuns să-i facă un cont ”cu sau fără voia lui” așa cum a declarat și vedeta, astfel că aceștia îl pot umări acum online.

”Este genul de persoană care preferă să nu facă parte din mediul online deloc. Nu are Instagram, nici Facebook, deși are cea mai bună firmă de IT din București. Face inteligență artificială, site-uri și chiar aplicații. Este diferit! Cred că asta m-a făcut să mă îndrăgostesc de el! Acum, pentru că a avut curajul să apară la TV, i-am făcut Instagram, cu sau fără voia lui, așa că îl puteți găsi online @iubitul_lui_emily. 

Mi-a zis că mă va filma în cele mai DUBIOASE ipostaze. Am crezut în primă instanță că glumește… însă nu a glumit deloc! În 30 de minute mi-a făcut 10 story-uri.  Nu știu unde se va ajunge cu asta. Sper să nu regret! Știu sigur că ceva nu am să regret! Faptul că am spus DA! Îl iubesc din toată inima si știu că el este alesul. Am impresia că suntem împreună de-o viață! Locuim împreună de multă vreme, iar de curând ne-am mutat la casă. La casa noastră! Ceva mai frumos nu există!”, a mai completat Emily Burghelea.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: