Redactia.ro
Home » TV » Emily Burghelea s-a măritat. ”Ești pregătit?”

Emily Burghelea s-a măritat. ”Ești pregătit?”

GALERIE FOTO (4)

Emily Burghelea nu a mai așteptat și a făcut pasul cel mare. Asta a lăsat de înțeles vedeta din story-urile pe care le-a postat duminică pe contul personal de Instagram. Fosta asistentă TV l-a întrebat pe iubitul secret dacă este pregătit, în mașină, în drum spre biserică.

 

Primele imagini cu Emily și iubitul ei

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei misterios, Andrei. Bărbatul care a cucerit-o pe blondină a cerut-o de soție, în urmă cu o lună, în emisiunea lui Teo Show de la Kanal D. Emily a părut surprinsă și entuziasmată atunci când iubitul ei s-a pus în genunchi, la picioarele ei, cu un mare buchet de trandafiri roșii și cu un inel de logodnă. Cei doi par să se înțeleagă de minune, de aici fiind hotărâți să facă și pasul cel mare.

În postările de pe contul personal de Instagram, Emily poartă rochie de mireasă, are un buchet mare de tarndafiri albi în mână, în timp ce iubitul său este la costum. Cei doi par să se afle în mașină și merg spre cununia religioasă. ”Ești pregătit?”, a fost întrebarea pe care Emily i-a pus-o iubitului misterios.

Andrei, iubitul fostei asistente TV, a pus-o la încercări înainte de a o emoționa cu cererea în căsătorie. Emily a apărut de nenumărate ori în public, nervoasă pe iubitul ei, care , spune ea, o filma în toate ipostazele. Acest lucru a stârnit și certuri între cei doi îndrăgostiți. Andrei a dus-o la exasperare cu story-urile din diferite poziții, astfel încât a determinat-o pe blondină să ia decizia de a nu se mai lăsa fotografiată din nicio poziție.

Misteriosul bărbat care a cerut-o de soție vrea să își închidă contul de Instagram, pe care tot iubita lui Emily i l-a făcut, fără ca el să știe acest lucru.

”Șiiiii cred că am câștigat pariul! Am dus-o la exasperare cu story-urile mele, iar de două zile nu mă mai lasă să o filmez. Dacă lucrurile merg conform planului, am să reușesc să închid contul în câteva zile! @emilyburghelea eu ți-am zis!”, a spus iubitul fostei concurente ,,Bravo, ai stil!”  la Acces Direct.

Emily a fost profund emoționată de cererea în căsătorie. ”Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai șocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor și nu aș fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct” , a spus Emily Burghelea, pentru Cancan.ro, după cererea în căsătorie.

Iubitul fostei asistente TV a povestit în momentul în care a cerut-o în căsătorie, de ce a ales să facă acest pas atât de repede și de neașteptat.

„De aproape doi ani trăiesc alături de Emily o frumoasă poveste de dragoste pe care nu am crezut vreodată că o să ajung să o arăt la TV și nici să-mi exprim în public sentimentele față de ea.  În același timp, am conștientizat faptul că iubirea noastră trebuie să fie încununată într-un mod care să fie pe placul ei. Așa că am ales să contactez producătorii emisiunii cu care ea colaborează parțial, mi-a fost cel mai la îndemână. I-am luat telefonul fără să știe și am căutat-o pe Andreea de la Kanal D, care a fost foarte bucuroasă atunci când a auzit ideea mea, iar de acolo tot ce am făcut a fost public”, a spus iubitul blondinei, în direct.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: