Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran a făcut noi declarații despre despărțire! ”Relațiile nu mai există ca pe vremuri”

Cristina Cioran a făcut noi declarații despre despărțire! ”Relațiile nu mai există ca pe vremuri”

Cristina Cioran a făcut noi declarații despre despărțire!

Cristina Cioran a făcut noi declarații despre despărțire! Vedeta și Traian Văduva și-au spus adio după zece ani de iubire, iar vestea i-a șocat pe toți. 

Cristina Cioran a făcut noi declarații despre despărțire

Cristina Cioran a făcut declarații exclusive la Antena Stars despre despărțirea de Traian Văduva. Cei doi au fost împreună timp de 10 ani. Nimeni nu se aștepta ca după atâția ani de iubire necondiționată și sprijin reciproc, cei doi să ajungă la capăt de drum.

Cristina Cioran a făcut noi declarații despre despărțire! Aveau planuri de nuntă, însă, despărțirea a bătut la ușă mai exact când nu se așteptau. Acum, fosta prezentatoare TV face primele declarații și spune motivul pentru care a renunțat la relație după zece ani, potrivit spynews.ro.

Fosta prezentatoare Cristina Cioran a făcut declarații uluitoare despre faptul că ea și Traian Văduva au pus punct relației. Aceasta susține că nu se ascunde absolut deloc și că atât pe pagina de Facebook, cât și pe cea de Instagram se poate dovedi acest lucru. Cristina Cioran nu este afectată de situație, ba chiar susține că ”aia e”.

”Nu mai suntem împreună de ceva timp, mai exact de la sfârșitul verii, cam așa. Am fost intervată într-un interviu și am spus că nu mai suntem împreună, dar dacă mi se urmăresc paginile de Facebook sau de Instagram, puteți vedea treaba asta, ca dovadă că nu mă ascund absolut deloc. Eram de zece ani împreună. Aia e. Unele relații se termină și cam atât”, a declarat Cristina Cioran în exclusivitate pentru Antena Stars.

Motivul pentru care Cristina Cioran și Traian Văduva s-au despărțit

Cristina Cioran a făcut noi declarații despre despărțire! Vedeta susține că nu ar exista un motiv special. Pur și simplu drumurile lor au ajuns la final, iar fiecare își vede liniștit de viața lui. De asemenea, fosta prezentatoare TV dă vina pe vremurile în care trăim, susținând că relațiile din zilele noastre nu mai sunt ca cele de acum mulți ani.

”Nu știu dacă a fost un motiv special. Pur și simplu, așa se întâmplă după mai mulți ani. Din păcate, relațiile nu mai exist ca pe vremuri. Ne-am refăcut viețile personale. Sunt foarte fericită. Nu a fost o suferință după despărțire”, a mai adăugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: