Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran nu-l mai vrea pe Alex Dobrescu: „Când un bărbat nu acceptă o despărțire. Iată ce face! Șantaj, amenințări, minciuni”

Cristina Cioran nu-l mai vrea pe Alex Dobrescu: „Când un bărbat nu acceptă o despărțire. Iată ce face! Șantaj, amenințări, minciuni”

GALERIE FOTO (5) Cristina Cioran nu-l mai vrea pe Alex Dobrescu

Cristina Cioran și Alex Dobrescu  au trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de 2 ani de zile, însă au hotărât să-și separe definitiv destinele. Din nefericire cei doi se află acum într-un scandal de replici mediatizate. Iată ce au declarat cei doi unul despre celălalt!

Cristina Cioran nu-l mai vrea pe Alex Dobrescu

Alex Dobrescu se află în poziția de negare? Aparent, bărbatul a declarat în presă, în urmă cu câteva zile, că el și Cristina Cioran se vor căsători, însă afirmațiile i-au fost demontate cu vehemență de către cea care urma să-i devină „soție”. Aceasta susține că acesta nu acceptă, de fapt, despărțirea dintre ei:

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări … Minciuni. Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin.”, a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Ulterior, Alex Dobrescu a recaționat la cele declarate de către aceasta, prin intermediul presei:

„Mă simt perfect acum, chiar sunt bine. Cristina nu a avut discuții cu mine? A avut doar cu ea singură, nu v-ați uitat la acele mesaje pe care le-am postat? A fost doar un monolog cu ea însăși. Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea, dar nu ai văzut cum îmi vorbește? Mă comport așa pentru că am un caracter oscilant?”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

Contactată de jurnaliști, Cristina i-a îndemnat pe toți cititorii să cântărească vorbele bărbatului în comparație cu ale ei:

„Nu am nimic de spus. Noi ne-am despărțit, normal! Ce să vă fac dacă va luați după ce spune el? Care vorbe atârnă mai mult ale mele sau ale lui?”, a precizat Cristina Cioran pentru sursa menționată.

Alex Dobrescu a făcut publică discuția aprinsă dintre ei

Nimeni nu mai știe cu exactitate care este relația dintre Cristina Cioran și afaceristul Alex Dobrescu. Bărbatul a cerut-o în căsătorie de 15 ori, iar aceasta l-a refuzat de fiecare dată . Apoi, conform Cristinei cei doi s-ar fi despărțit, dar acesta nu a putut accepta decizia ei. Ulterior au avut o discuție aprinsă. Schimbul de replici a devenit rapid viral, Alex Dobrescu fiind cel care l-a publicat:

„Cine ești tu? Un ins. Eu am făcut ceva în viața asta … nada … Ești o paria, hai du-te până nu mă duc eu să spun eu de tine cine ești. A ajuns să râdă toată lumea de prăjitul fost iubit. Când mă *&^%$^ eu cu bărbați, tu te jucai în nămol. Când aveam eu orgasme tu l**geai prostituate. Mare prost ești! Astea le postez. Foarte bine, să știe toată lumea.”, a fost conversația dintre cei doi, de pe rețelele sociale.

Ce declara Alex Dobrescu în urmă cu câteva zile

Alex Dobrescu, bărbatul cu care Cristina Cioran s-a iubit vreme de 2 ani și cu care a crescut-o pe micuța lor, Ema, declara în urmă cu câteva zile că relația lor este perfect normală:

„Eu și Cristina suntem bine, o să ne căsătorim în viitorul apropiat. Poate în decembrie ne căsătorim sau dacă nu poate, la anul, în martie – aprilie. Suntem mai bine ca niciodată. Afacerile ne merg așa cum ne-am dorit și asta este perfect.

Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Asta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă. Vorbim aproape tot  timpul pe video…știm unul de altul.

Toată lumea mă terorizează cu această întrebare <de ce? de ce s-au întâmplat aceste lucruri?>. Noi suntem bine așa cum suntem! Bineînțeles că îmi mai doresc și copii cu Cristina. Orice copil o să vină în viața noastră o să fie o binecuvântare. Este ceva grandios să îți mărești familia. Eu așa cred!”, a declarat Alex Dobrescu, în urmă cu câteva zile, pentru sursa citată mai sus.

 

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: