Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran, prima imagine cu fetița ei, Ema. Cu cine seamănă micuța

Cristina Cioran, prima imagine cu fetița ei, Ema. Cu cine seamănă micuța

Cristina Cioran este o mamă fericită. Cu toate că micuța Ema a avut ceva probleme când s-a născut, acum este perfect sănătoasă și îi face fericiți pe toți din familia sa. Cristina Cioran a publicat prima poză cu micuța.

Cum arată fiica Cristinei Cioran

Momentul mult așteptat de fanii Cristinei Cioran a venit! Cristina Cioran a decis să nu-și mai țină bebelușul departe de lumina reflectoarelor și a publicat prima imagine cu micuța Ema care are patru luni. „Ea e Ema”, a scris Cristina în dreptul imaginii. Fetița seamănă leit atât cu mama sa, cât și cu tatăl. Cristina Cioran pare să fie mai fericită ca niciodată când își strânge puiul în brațe.

Cristina Cioran se pregătește de botez. Cum se descurcă proaspăta mămică

Cristina Cioran a făcut declarații despre rolul de mamă. Fetița ei Ema a venit acasă pe data de 1 septembrie și de atunci Cristina este în culmea fericirii. Ea a mărturisit că are parte de ajutor din partea mamei ei. Cristina Cioran și iubitul ei sunt nedezlipiți de bebelușul lor, iar acum se ocupă de organizarea botezului. Conform actriței, evenimentul este stabilit în luna octombrie și speră ca pandemia să nu le dea de furcă.

“Botezul am vrea să-l facem în noiembrie. Vrem să fie veselie, cu lume, dar dacă se va închide țara… Nașii sunt niște prieteni buni. Când s-a născut nu am știut dacă va supraviețui. A fost greu, am avut gânduri negative. Aveam o stare ciudată, pentru că nu știam ce se va întâmpla. De la spital îmi spuneau că depinde de ea, stai într-o cumpănă.

După ce am luat-o acasă totul a decurs minunat. Când eram la spital și intram în salon și când ajungeam lângă incubatorul ei și vorbeam, ea zâmbea. Mi-era teamă să nu mă uite, că o vizitam foarte rar. Am fost la mare că simțeam nevoia s-o văd pe mama. M-au durut anumite comentarii. Unu din opt copii se nasc prematur. Seamănă cu amândoi, când doarme seamănă cu mine, când deschide ochii și e jucăușa seamănă cu Alex. Eu îi fac băiță cu mama. Alex îi mai dă de mâncare. Îi este un pic teamă că e micuță, e fragilă.”, a declarat Cristina Cioran.

 

Etichete: