Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran se pregătește pentru botezul fiicei sale. Când va avea loc evenimentul

Cristina Cioran se pregătește pentru botezul fiicei sale. Când va avea loc evenimentul

GALERIE FOTO (3) Cristina Cioran se pregătește pentru botezul fiicei sale.

Cristina Cioran se pregătește pentru botezul fiicei sale. Actrița și-a adus fiica acasă, iar acum se bucură de fiecare moment petrecut alături de Ema. Cristina Cioran și iubitul ei se pregătesc pentru botezul micuței, acesta fiind programat în luna noiembrie.

Cristina Cioran se pregătește pentru botezul fiicei sale. Când va avea loc evenimentul

Cristina Cioran se pregătește pentru botezul fiicei sale. Fosta prezentatoare tv este în culmea fericirii de când fiica sa, Ema, a ajuns acasă. Micuța s-a născut prematur și a stat internată în spital câteva zile, până când doctorii au decis că poate merge acasă la părinții ei. Cristina Cioran și iubitul ei sunt nedezlipiți de bebelușul lor, iar acum se ocupă de organizarea botezului. Conform actriței, evenimentul este stabilit în luna octombrie și speră ca pandemia să nu le dea de furcă. “Botezul am vrea să-l facem în noiembrie. Vrem să fie veselie, cu lume, dar dacă se va închide țara… Nașii sunt niște prieteni buni”, a declarat actrița la emisiunea Exclusiv VIP.

Ema a venit acasă pe 1 septembrie, făcând-o foarte fericită pe mama ei care a fost extrem de îngrijorată pe perioadă cât aceasta a fost internată. “Când s-a născut nu am știut dacă va supraviețui. A fost greu, am avut gânduri negative. Aveam o stare ciudată, pentru că nu știam ce se va întâmpla. De la spital îmi spuneau că depinde de ea, stai într-o cumpănă. După ce am luat-o acasă totul a decurs minunat. Când eram la spital și intram în salon și când ajungeam lângă incubatorul ei și vorbeam, ea zâmbea. Mi-era teamă să nu mă uite, că o vizitam foarte rar. Am fost la mare că simțeam nevoia s-o văd pe mama. M-au durut anumite comentarii. Unu din opt copii se nasc prematur. Seamănă cu amândoi, când doarme seamănă cu mine, când deschide ochii și e jucăușa seamănă cu Alex. Eu îi fac băiță cu mama. Alex îi mai dă de mâncare. Îi este un pic teamă că e micuță, e fragilă”, a mai spus proaspăta mămică.

Cristina si fiica sa

Cristina Cioran, fotografie emoționantă alături de fiica ei

Vedeta a postat mai multe imagini cu bebelușul ei, iar internauții s-au bucurat să o cunoască pe micuță. Cristina apare în poză în timp ce îi dă să-i mânânce și o ține în brațe. ” Sa va traiasca sa fie sanatoasa/ Nu credeam că o să te văd asa râzând de fericire!/ ASA ARATA FERICIREA! FELICITARI!!!!/ Asta inseamna…MINUNE!/ Ce frumoasa este! O minune!!!”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de internauți.Printre acestea se află și un mesaj de la iubitul vedetei: ”Iubirile mele”.

Cristina impreuna cu Ema

Fosta prezentatoare tv  a declarat că fiica sa nu-i face probleme noaptea, și chiar dacă se trezește, adoarme imediat la loc. „ Nu vreau să fiu ipocrită, dar am noroc de un copil care doarme extraordinar de bine. Mă trezesc într-adevăr noaptea cam la 3-4 ore, dar nu e așa o problemă, ea nu plânge, se mișcă așa, eu o simt, îi bag repede un biberon. Atunci când doarme ea, dorm și eu”, a declarat Cristina Cioran la un post de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: