Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit? Mesajul care a creat speculații: «A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit»

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit? Mesajul care a creat speculații: «A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit»

cristina cioran alex dobrescu

Încă un cuplu din showbiz a decis să se despartă?! Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai sunt împreună. Anunțul a fost făcut de către logodnicul Cristinei Cioran. Rămâne de văzut dacă separarea va fi confirmată, în mod oficial.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu urmau să se căsătorească

Cristina Cioran și Alex Dobrescu anunțau cu mare fast că urmează să se căsătorească. Actrița povestea că a fost cerută în căsătorie și că nu primise încă inelul, acesta fiind unul la comandă. Iată că planurile mărețe nu s-au concretizat în fața ofițerului de stare civilă. Sau, cel puțin, asta dă Alex Dobrescu de înțeles.

Alex a distribuit pe pagina personală de Facebook un clip video în care apare alături de Cristina Cioran și fiica lor. În dreptul filmulețului a adăugat o precizare care a creat spațiul propice dezbaterilor. „A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”, a fost mesajul lui Alex.

Nu este clar dacă este vorba despre o despărțire atunci când Alex susține că este fostul iubit al Cristinei sau despre faptul că acum are un alt statut, cel de logodnic. Cel mai probabil, unul dintre îndrăgostiți va reveni cu declarații lămuritoare în cursul zilelor viitoare.

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie de 15 ori!

Relația dintre Cristina și Alex Dobrescu este una atipică. Vedeta povestea, și cu alte ocazii, că ea nu-și dorește în mod neapărat să îmbrace rochia de mireasă pentru că nu pune preț pe o hârtie de la Starea Civilă. Acest lucru nu l-a oprit, însă, pe Alex să o ceară în căsătorie nu o dată, de două sau de trei ori, ci de 15, conform relatărilor Cristinei.

El vrea, el își dorește..Bietul mă cere de fiecare dată când are ocazia. Eu nu… de multe ori m-a cerut, peste 15. Nu văd sensul. Nu mă interesează. Nu mi-e frică. Dar nu mă interesează. Eu i-am zis „Da”, nu îți imagina că i-am zis „Nu”. Dar da, fără să mergem mai departe.

Suntem ca și căsătoriți, suntem atât de legați în momentul ăsta. Ne trăim viața așa cum e, cât e bine e bine, dacă nu mai e bine încercăm să reparăm o dată, de două, maxim de trei ori.”, povestea Cristina Cioran.

Cristina și Alex Dobrescu au devenit părinți anul trecut. Ambii s-au confruntat cu mari emoții pentru că sarcina vedetei a fost una prematură, iar micuța Ema a avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare atunci când a venit pe lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: