Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran, ultimele pregătiri pentru botezul fetiței sale. Cine vor fi nașii micuței Ema

Cristina Cioran, ultimele pregătiri pentru botezul fetiței sale. Cine vor fi nașii micuței Ema

GALERIE FOTO (7) Cristina Cioran, ultimele pregătiri pentru botezul fetiței sale.

Cristina Cioran, ultimele pregătiri pentru botezul fetiței sale. Fosta prezentatoare tv se pregătește pentru botezul fetiței sale. Cristina a mărturisit că deja a ales nașii Emei. Vedeta este extrem de fericită și abia așteaptă marele eveniment.

Cristina Cioran, ultimele pregătiri pentru botezul fetiței sale. Cine vor fi nașii micuței Ema

Cristina Cioran a devenit mămică în luna iulie a anului trecut, aducând pe lume o fetiță. Vedeta a trecut prin momente dificile după ce a născut-o prematur pe Ema. Micuța a stat în spital câteva luni, timp în care fosta prezentatoare a fost nevoită să stea acasă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. În toată această perioadă, iubitul și familia vedetei au fost alături de ea, iar într-un final, micuța Ema a venit acasă. Anul acesta va avea loc botezul Emei, deși evenimentul a fost programat pentru anul trecut. Din cauza pandemiei, botezul a fost amânat.

Creștinarea micuței va avea loc în primăvară, iar deja părinții au ales nașii. Conform vedetei tv, părinții spirituali ai Emei nu sunt persoane publice, dar sunt prieteni apropiați de-ai cuplului. ”Am vrut să evităm să facem botez în această perioadă de iarnă, așa că facem la primăvară. Ne dorim o petrecere de botez, așa că nu ne grăbim, pentru că ne vrem să se relaxeze măsurile, să ne revedem cu prietenii, cu rudele, să fie ca o reuniune. Avem planuri, să vedem dacă le putem pune în aplicare. Nașii sunt niște prieteni apropiați, nu sunt cunoscuțI”, a spus Cristina Cioran pentru VIVA!

 

Cristina Cioran a trecut prin momente dificile

Simpatica prezentatoare tv a trecut prin momente cumplite după ce a adus-o pe lume pe Ema. Cristina a născut prematur în vara anului trecut. Vedeta și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie. Micuța Ema a venit pe lume la 29 săptămâni, iar vedeta a fost externată, în timp ce fetița a rămas în spital. Actrița a vorbit despre momentul în care a ajuns la spital și a fost nevoită să nască cu două luni mai devreme, din cauza unor complicații neașteptate. Vedeta a dezvăluit că după ce a născut nu a știut dacă fetița sa trăiește. “Oamenii se uitau înfiorați, eram plină de sânge, urlam pe targă. Eu după ce am născut nu am văzut-o, am văzut doar o mână care pleacă cu ea, nici nu am știut dacă trăiește. A trebuit să aștept să fie în siguranță copilul. Abia după jumătate de oră, o oră a venit doamna doctor și mi-a spus că este în regulă”, a mărturisit actrița în urmă cu câteva luni.

Vedeta în vârstă de 44 de ani trăiește cea mai frumoasă perioada din viața ei. Actrița a povestit că iubitul ei, ALex, a fost extrem de îngrijorat în momentele în care fiica lui a avut probleme de sănătate. „Ne mai dorim un copil. Am vorbit despre asta. Ne-am tot gândit. Nu mă sperie deloc ideea. Acum vom vedea ce ne oferă viitorul”, a declarat Cristina Cioran în emisiunea „Vorbește Lumea.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: