Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran urmează să devină mamă pentru prima dată! Ce diferență de vârstă e între ea și tatăl copilui său

Cristina Cioran urmează să devină mamă pentru prima dată! Ce diferență de vârstă e între ea și tatăl copilui său

Cristina Cioran urmează să devină mamă pentru prima dată! Ce diferență de vârstă e între ea și tatăl copilui său

Cristina Cioran se pregătește să devină mămică și este în culmea fericirii! Vedeta este de ceva timp într-o relația cu Alexandru Dobrescu, însă puțini știu care este diferența de vârstă dintre cei doi. 

Ce diferență de vârstă e între Cristina Cioran și tatăl copilui său

Cristina Cioran se iubește de anul trecut cu Alexandru Dobrescu. Cei doi așteaptă un copil, iar vedeta este în culmea fericirii. Prezentatoarea TV a făcut declarații despre relația dintre cei doi și s-a aflat și care este diferența de vârstă între ei. Vedeta urmează să devină mamă în doar câteva luni, iar prezentatoarea TV va aduce pe lume o fetiță. Cristina Cioran se declară foarte împlinită și abia așteaptă să-și strângă fetița în brațe, la vârsta de 43 de ani.

În cadrul unui interviu, Cristina Cioran a dezvăluit noi detalii despre bărbatul care a reușit să o facă să se simtă cea mai specială femeie. Alexandru Dobrescu, tânărul care urmează să o facă mamă pentru prima dată e mai mic decât ea cu șapte ani, însă diferența de vârstă nu reprezintă niciun imprediment în relația lor de iubire.

”Alex e mai mic cu şapte ani decât mine. Eu sunt foarte copilăroasă şi ne potrivim foarte bine. Poate că nu aveam nevoie de un bărbat mai mare decât mine”, a spus ea pentru okmagazine.ro.

Cum a fost Cristina Cioran cerută în căsătorie de iubitul ei

Cristina Cioran a mai dezvăluit și cum iubitul ei, Alexandru Dobrescu, a făcut marele pas și i-a adresat întrebarea pe care o aștepta de mult timp. La doar o săptămână după ce s-au cunoscut el și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție, însă ea nu i-a răspuns atunci.

”Alex m-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut… Nu i-am zis nimic. N-am răspuns. I-am răspuns după aceea…”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Mai mult de atât, cei doi aveau planuri de a face nunta în februarie, acest an, însă înainte au aflat că ea e însărcinată și din acest motiv au amânat evenimentul, cel mai probabil urmând să-l facă odată cu botezul micuței lor.

”Trebuia să ne căsătorim chiar înainte să rămân însărcinată. Noi ne-am dorit să ne căsătorim din februarie, dar după ce am aflat că sunt gravidă, am amânat. Şi când să ne facem analizele, am constatat că eu nu mai am certificatul de naştere. Ştiu că sună ciudat, dar trebuie să mă duc până la Constanţa într-o zi lucrătoare, să îl iau”, a declarat actrița.

De asemenea, iubitul Cristinei Cioran, Alexandru Dobrescu, nu e pentru prima dată în rolul de părinte, asta deoarece bărbatul mai are un copil dintr-o relație anterioară. Vedeta a povestit că e un tată perfect pentru micuțul său, iar de asemenea ea are o relație foarte bună cu el și se înțeleg de minune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: