Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cristina de la „Insula Iubirii” nu a practicat doar stomatologia. Iată cum își câștiga pâinea de zi cu zi, în tinerețe 

FOTO Cristina de la „Insula Iubirii” nu a practicat doar stomatologia. Iată cum își câștiga pâinea de zi cu zi, în tinerețe 

GALERIE FOTO (2)

Cristina de la „Insula Iubirii” a fost una dintre participantele de la celebra emisiune care testează loialitatea cuplurilor, alături de Sebastian, iubitul ei. Din păcate cei doi s-au despărțit în finalul emisiunii. Iată ce s-a aflat în presă la terminarea emisiunii! 

 Ce meserie avea Cristina de la „Insula Iubirii” în tinerețe

Potrivit presei mondene, Cristina și-a câștigat pâinea pentru anumită vreme din viața ei fiind model de videochat . Aceasta nu își cunoștea încă drumul în carieră și a experimentat și acest gen de loc de muncă. Cei de la „Click!”, sunt cei care au postat imagini cu blondina din mediul online. Aceștia susțin că își făcea de cap singură sau alături de o prietenă. 

Cristina lucrează în prezent ca medic stomatolog: 

„Eu sunt Cristina Nimereală, am 30 de ani, sunt din Brașov și sunt medic stomatolog. Eu iubesc ceea ce fac, încă din clasa a 11-a am știut că vreau să devin medic stomatolog și mă simt foarte bine. Nu simt că muncesc”, spunea tânăra, în cadrul testimonialelor de la emisiunea „Insula Iubirii”, potrivit aceleași surse. 

S-a despărțit de iubit în timpul emisiunii

Cristina și Sebastian, iubitul ei s-au despărțit în ultima emisie din cadrul „Insula iubirii. Aceasta a fost foarte asumată și a spus că ei au încercat să facă tot ce se putea pentru a-și continua relația. 

„Despărțirea a fost cel mai frumos cadou pe care ți l-am făcut. Voiai libertatea și trebuie să te bucuri. Am tras foarte mult de relație. Ne-a ieșit, dar cu multă suferință. A fost o iubire sub o altă formă. Eu pun pasiune în tot ceea ce fac”, a declarat ea, în ultimul episod al emisiunii „Insula Iubirii”, relatează aceeași sursă.

„După ce m-am întors de pe insulă, am avut o perioadă mai grea. Nu știam ce îmi doresc, ce nu-mi doresc. Nu eram bine. La o petrecere ne-am întâlnit întâmplător. Am văzut că nu suntem supărați unul pe celălalt, că totuși există înțelegere și că putem să discutăm cu calm. Cu Denis m-am întâlnit de trei ori cred. Am încercat noi cumva să creăm ceva acolo, doar că știam că nu sunt bine după ce m-am despărțit de Sebastian, știam că nu pot să ofer mare lucru. Consider că ne-am ajutat reciproc”, a spus Cristina conform „Viva”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: