Redactia.ro
Home » Horoscop » Cristina Demetrescu, avertizează! Zodiile care trebuie să aibă grijă la sănătate

Cristina Demetrescu, avertizează! Zodiile care trebuie să aibă grijă la sănătate

Previziunile astrologice pentru toată vara lui 2022. Zodiile care au o relație mai specială cu sănătatea.

Horoscop Taur

De exemplu, Taurii trebuie să fie mai atenți cu riscurile în această perioadă. Ei îl au pe Jupiter pe sănătate și atunci pot beneficia de această planetă bună pentru vindecare, pentru a primi sfaturi bune, pentru a găsi terapeuți buni, atât din punct de vedere alopat, cât și alternativ, pentru starea de bine, pentru liniște, pentru găsirea cauzelor care le dă cumva peste cap tot metabolismul, deci este foarte bun din punct de vedere medical.
Horoscop Rac

Racii trebuie să știe și să țină cont că pe Marte retrograd nu se fac intervenții chirurgicale.

Horoscop Săgetător

Și Săgetătorii trebuie să aibă grijă mai mare de ei în următoarea perioadă, pentru că pot avea parte de blocaje și probleme de sănătate.

Astrologul Cristina Demetrescu, zodia care este protejată de divinitate în următoarea perioadă

„Este vorba despre nativii zodiei Gemeni care în acest final de vară sunt ajutați, protejați. Stau foarte bine în cercul de cunoscuți, de prieteni, au oportunități. Au noroc, succes și sunt apreciați. Dar, Marte și mai ales Marte retrograd poate să-i facă un pic mai agitați.

Unii sunt activi și atunci este foarte bine că acest Marte le aduce atitudine, e bun poate pentru sportivi, dar pentru cei care consumă prea multă energie vorbind, s-ar putea să le aducă o imagine proastă, s-ar putea să-i bage în niște conflicte.

Tensiunea la Gemeni are legătură cu lipsa lor de expansivitate, adică, în momentul în care ți se pare că ai un blocaj, trebuie să încerci să devii mai expansiv puțin, pentru că expansiunea o testăm aproape zilnic atunci când vrem să citim altceva decât ne interesează pe noi, când vrem să purtăm o discuție, să aflăm ceva nou, să călătorim într-un loc nou, să înțelegem o religie despre care nu știm nimic, dar pe care o judecăm. Și această lipsă de expansiune s-ar putea ca pe ei să-i limiteze”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, în emisiunea Voi cu Voicu, realizată de MIrela Voicu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: