Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Dorobanțu, pe masa de operație: „A fost ca un șoc!” Ce a pățit vedeta

Cristina Dorobanțu, pe masa de operație: „A fost ca un șoc!” Ce a pățit vedeta

Cristina Dorobanțu a ajuns de urgență la spital! Vedeta a ajuns imediat pe masa de operație, după ce medicii au decis că intervenția nu mai suportă amânare. Prezentatoarea de la Kanal D a fost operată de urgență la picior. Ulterior, a oferit și primele declarații despre cum s-a întâmplat totul.

Cristina Dorobanțu, pe masa de operație: „A fost ca un șoc!” Ce a pățit vedeta

Se pare că vedeta se confrunta de ceva vreme cu o zonă pigmentată pe picior. Diagnosticul ei a fost deramtofibrom. În ultima vreme, Cristina a observat că „pata” se întinde tot mai mult. Astfel, prezentatoarea de la Kanal D a avut nevoie de o intervenție chirurgicală imediată.

„Extraordinar de bine mă simt, dar trebuie să recunosc că am avut super mari emoții. Am avut surpriza să mi se spună că va evolua dermatofibromul pe care l-am avut, prin urmare a trebuit în 10 minute să mă hotărăsc să-l operez. A fost ca un șoc, pentru că nu mă așteptam să am nevoie de

lucrul acesta. M-am dus la doctor și m-a băgat în sala de operație ca să-l scoată, să nu mai evolueze, pentru că se mărea și ar fi putut fi periculos în timp. A fost anestezie locală. Era localizat pe picior”, a spus prezentatoarea de la Kanal D, pentru viva.ro.

Ce face Cristina Dorobanțu la Kanal D

Cristina Dorobanțu a devenit cunoscută după participarea ei la „Bravo, ai stil!”. Acolo s-a bucurat de simpatia publicului, iar ulterior a devenit prezentatoare la „Puterea Dragostei”. Vedeta a înlocuit-o pe Andreea Mantea la acea vreme.

Ulterior, Cristina Dorobanțu a prezentat vreme de trei luni știrile de dimineață de la Kanal D. Nici aici rolul ei nu a fost de lungă durată, însă. Patronii postului au decis să o înlocuiască. În locul Cristinei a venit Simona Pătruleasa, cea care prezenta știrile de weekend.

Din 23 mai anul acesta, Cristina Dorobanțu este la pupitrul știrilor de weekend, în cadrul aceluiași trust.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: