Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ich a dezvăluit cum a fost cucerită de Alex Pițurcă Jr: „Mi-am dat seama ce intenții are”

Cristina Ich a dezvăluit cum a fost cucerită de Alex Pițurcă Jr: „Mi-am dat seama ce intenții are”

Cristina Ich a dezvăluit cum a fost cucerită de Alex Pițurcă

Cristina Ich a dezvăluit cum a fost cucerită de Alex Pițurcă Jr. Vedeta a deschis un subiect mult așteptat de fanele sale. Ea a povestit despre relația ei cu unul dintre cei mai răvniți bărbați.

Cristina Ich a vorbit deschis despre relația cu iubitul ei

Cristina Ich este una dintre cele mai urmărite influencere din mediul online. Frumoasa șatenă este cunoscută pentru sinceritatea asumată și lecțiile de viață pe care le oferă urmăritoarelor sale.

Potrivit spynews.ro, vedeta a vorbit recent despre momentul când ea și Alex Pițurcă s-au cunoscut și a povestit cum a fost cucerită. În timpul dezbaterii, iubitul Cristinei Ich a intervenit în discuția de pe Instagram.

”Tu ai venit spre mine. Nu eu am stat disperată. Tu fibrilai, știu că nu te mai interesa dacă veneam spre tine. Bine, eu ți-am dat de înțeles prin privire că te plac. Ai văzut, eram dulce! Și mi-a spus într-o seară <<pot să te pup>>. Simți când te place cineva într-adevăr. Eu mi-am dat seama ce intenții ai tu de prima dată, după privirea ta, aveai privire de miel. Atitudinea nu, că tu ești genul care domină, dar privirea ta…„, a spus Cristina Ich către Alex Pițurcă.

Fiul Cristinei Ich a împlinit un an

Micuțul Noah a venit pe lume anul trecut, pe data de 25 octombrie 2019. De atunci, băiețelul a devenit centrul Universului părinților săi, Cristina Ich și Alex Pițurcă fiind topiți după el. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să aibă un copil, de aceea Cristina Ich a dezvăluit cum a fost cucerită și despre relația dintre ei.

În ciuda programului lor încărcat, ținând cont de statutul pe care-l ocupă în lumea mondenă, aceștia se ocupă în mod egal de creșterea celui mic, bucurându-se de orice clipă de veselie petrecută cu el, acesta aducându-le zâmbetul pe buze în fiecare zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: