Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ich, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Alex Pițurcă: „Dacă nu era Noah, îmi făceam bagajul și…”

Cristina Ich, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Alex Pițurcă: „Dacă nu era Noah, îmi făceam bagajul și…”

GALERIE FOTO (4)Cristina Ich, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Alex Pițurcă

Cristina Ich, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Alex Pițurcă. Influencerița a făcut mărturisiri inedite despre relația cu Alex Pițurcă. Cei doi au împreună un băiat, Noah. Vedeta a declarat că dacă nu ar fi fost fiul lor, situația ar fi stat diferit.

Cristina Ich, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Alex Pițurcă: „Dacă nu era Noah, îmi făceam bagajul și…”

Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate influencerite din România. Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația pe care o are cu Alex Piturcă. Cei doi formează un cuplu și au împreună un băiat, pe Noah. Deși trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, influencerița recunoaște că a trăit de mai multe ori dezamăgiri în dragoste. Invitată în cadrul podcast-ului lui Radu Țibulca, tânăra de peste Prut vorbește despre relațiile din viața ei. Cristina a discutat despre relația pe care o are cu tatăl copilului ei. Emisiunea online va fi publicată joi seara. Deși sunt împreună de mulți ani, Cristina recunoaște că între ea și Alex mai există momente tensionate. Cei doi nu sunt căsătoriți și nici nu intenționează să facă acest lucru prea curând. „Nu că nu m-am înțeles… dacă nu era Noah îmi făceam bagajul și eram plecată în munți’, spune Cristina Ich în podcast.

De asemenea, Ich a mărturisit că toți bărbații din viața ei au părăsit-o, subliniind faptul că știe ce are la usă. „Băi, știi ceva? Toți bărbații din viața mea m-au înșelat (…) Aaa! Nu te gândi că e vreun potolit omul sau vreo ușă de biserică, dar eu știam clar ce mi-am luat’. În ceea ce privește căsătoria cu Alex Pițurcă, influencerita a spus că a avut o tentativă de a se mărita după ce iubitul ei i-a oferit inelul de logodnă. „Eu de la Alex am inelul de logodnă și la revedere, asta e singurul cadou pe care l-am primit. Adică…trebuia să mi-l dea’, a continuat ea.

Cristina Ich, despre căsătorie

Cristina Ich este o persoană transparentă și sinceră. Într-un alt podcast, vedeta a mărturisit că nu se vede fată măritată. Mai mult, Cristina a specificat că nu vrea să ia numele bărbatului de lângă ea.„Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu, și el a zis: „băi, femeie, ești nebună? E secolul 21′. Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa. Nu sunt geloasă. Îi las libertate’, a spus atunci Crtistina Ich.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Cristina Ich a mai spus că îl iubește foarte mult pe Alex, deoarece este tatăl copilului ei. Vedeta a mai spus că nu s-a visat niciodată mireasă și nu a avut niciodată această dorință arzătoare. „Nu l-aș ierta dacă ar avea o relație în paralel, o aventură de o noapte însă cred că i-aș ierta. Momentan nu mai vreau alt copil.(…) Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am dorința asta arzătoare să mă văd mireasă. Îmi îngrădește libertatea, nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul parcă îmi îngrădește libertatea. Și pentru mine și pentru el’, a mai spus ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: