Redactia.ro
Home » Monden » Cristina ICH, din nou singură! Alex Pițurcă, mesaj dur la adresa influenceriței

Cristina ICH, din nou singură! Alex Pițurcă, mesaj dur la adresa influenceriței

GALERIE FOTO (2) Cristina ICH, din nou singură!

Cristina ICH, din nou singură! Despărțire în showbiz! Influencerița s-a despărțit de fiul lui Victor Pițurcă, împreună cu care are un copil. Cei doi și-au spus adio, din nou, iar de această dată, Alex a avut și un mesaj acid pentru Cristina Ich.

Cristina ICH, din nou singură! Alex Pițurcă, mesaj dur la adresa influenceriței

Cristina ICH, din nou singură! Dacă în urmă cu câteva zile pozau împreună, părând extrem de fericiți, acum lucrurile s-au schimbat. Cristina ICH și Alexandru Pițurcă s-au despărțit și fiecare pare că își caută alinarea în părțit diferite. Nu este prima dată când cei doi anunță că se despart, dar iubirea a învins de fiecare dată. Momentan nu se știe motivul despărțirii, dar pare că situația este destul de serioasă. Potrivit Cancan.ro, Alex Pițurcă a mers în vacanță cu prietenii în weekend, în timp ce Cristina se pregătește să plece la Paris împreună cu o prietenă. Cristina a avut o discuție seriosă cu mam ei, chiar pe internet. „Cea mai mare durere pentru un om e când îl tratezi cu indiferență. Tu nu semeni deloc cu mine pentru că mai pui sufletul la anumite chestii. Eu ți-am spus să nu te intereseze absolut deloc. Sănătatea, asta să te intereseze, celelalte se împacă„, i-a spus mama Cristinei.

Cristina ICH: E simplu, fetelor, sănătatea ta și dacă ai copil, atât. Sănătate și copil.” , a fost discuția pe care Cristina Ich a avut-o cu mama ei. Nici Alex nu s-a lăsat mai prejos, folosindu-se și el de rețelele de socializare pentru a transmite un mesaj acid. A postat o fotografie despre educația primită, ceea ce înseamnă că problemele sunt destul de serioase întrei cei doi. „Ce înseamnă o educație bună?”-O educație bună este capacitatea de a suporta educația proastă a altora”, a fost mesajul lui Piturca Jr.

Mesajul postat de Alex Piturca

De ce nu se căsătorește cu tatăl copilului ei?

Întrebată de ce nu dorește să se căsătorească cu tatăl copilului ei, Cristina a spus că ideea căsătoriei este înțeleasă într-un mod diferit de amândoi. „Momentan nu ne dorim să ne căsătorim și eu n-am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Adică eu o să rămân întotdeauna Cristina Ich, chiar și dacă m-aș căsători cu Alex. Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am dorința asta arzătoare să mă văd mireasă. Îmi îngrădește libertatea, nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul parcă îmi îngrădește libertatea. Și pentru mine și pentru el.”, a spus Cristina ICH în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

De asemenea, vedeta a declarat că ei se simt foarte bine așa și că nu doresc să se căsătorească în fața lui Dumnezeu. Ei bine, se pare că deja există probleme între ei. „Suntem bine așa cum suntem. Eu sunt Săgetător, sunt zodie de foc, țin la libertate. Am impresia că cineva îmi îngrădește libertatea, dar nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul pentru mine, și cred că și pentru el, parcă îmi îngrădește libertatea. Ca femeie măritată trebuie să te limitezi”, a mai spus Cristina. Cristina a povestit că s-a cunoscut cu Piturcă Jr. prin intermediul unui prieten. Aceasta a spus că a vorba despre o dragoste la prima vedere și că nu este o persoană geloasă, dând-i libertate lui Alex.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: