Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ich și-a comandat bolid de 100.000 de euro. „Mi-am făcut upgrade, vineri ajunge”

Cristina Ich și-a comandat bolid de 100.000 de euro. „Mi-am făcut upgrade, vineri ajunge”

GALERIE FOTO (2)

Cristina Ich este o influenceriță foarte activă și apreciată în mediul online. Frumoasa moldoveancă este urmărită de aproximativ 831,000 de persoane pe rețelele de socializare, persoane care o urmăresc zilnic și îi ascultă sfaturile în materie de skincare, psihologie, dar și povestioare din viața personală.

Ieri, Cristina Ich a făcut un set de instastory-uri în care le-a povestit fanilor ei că va renunța la mașina pe care o are în favoarea unui bolid de lux de la o celebra marcă de mașini.

Influencerița s-a dus în reprezentață și le-a filmat internauților mașina care urmează să îi vină mâine. Cristina părea foarte încântată și le-a explicat fanilor ei că această decizie de a-și schimba mașina a fost influențată chiar de iubitul ei, Alex Pițurcă. Un motiv pentru care vrea o schimbare în ceea ce privește bolidul cu care va circula este faptul că noua mașină pe care o va avea va fii mult mai spațioasă și asta va reprezenta un plus pentru micuțul Noah, fiul ei și a lui Alex Pițurcă.

A mea încă nu a venit. Vineee. Asta e mașina, doar că a mea este hybrid. Stați să vi-o arăt. A ema ajunge vineri, dar asta e. Nu v-am arătat-o în interior, dar amea are scaunele negru cu bej. A fost super super simplu. Mi-am dat mașina veche și mi-am făcut upgrade. Cred că vineri vine„, le-a povestit influencerita internauților.

Deci chiar sunt foarte fericită. Stiți că nu aveam degând fetelor să schimba mașina. Chiar deloc. V-am tot zis ca nu vreau. Și-a schimba-o Alex și mi-a zis că oricum o să pierd mai mult fiindcă mașina se învechește. Am avut de ales între asta și încă una. Mi-a plăcut mai mult asta. Interiorul este superb. Abiaastept să vi-o arăt. Și e super spațioasă. Are un spate foarte mișto. Era cam micuț spațiul din spate la vechea mașină. Nu prea aveam loc în spate. Nu prea avea Noah loc la picioare.„, a continua Crisina Ich să le povestească fanilor.

Cristina Ich este prima din topul influencerior români

Frumoasa moldoveancă de peste Prut a câștigat recent titlul de „Cel mai mare star de pe social media” la o gală internațională. Cristina Ich are o relaționare foarte apropiată cu oamenii care o urmăresc. Sute de mii de fete îi ascultă sfaturile de viață, ba chiar multe dintre ele îi scriu mesaje pentru a le ajuta in diverse probleme. Influencerița și-a „câștigat” oamenii prin sinceritatea de care dă dovadă în mediul online, prin umor și multă empatie față de comunitatea ei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: