Redactia.ro
Home » Monden » Sărut pasional între Alina Ceușan și Cristina ICH. Fanii au rămas șocați. „Să vină pompierii”

Sărut pasional între Alina Ceușan și Cristina ICH. Fanii au rămas șocați. „Să vină pompierii”

GALERIE FOTO (6) Sărut pasional între Alina Ceușan și Cristina ICH.

Sărut pasional între Alina Ceușan și Cristina ICH. Eveniment neașteptat în rândul influencerițelor din România. Cristina ICH și Alina Ceaușan s-au sărutat pasional pentru campania de promovare a noii colecții lansate de Ziua Îndrăgostiților. Cum au reacționat fanii?

Sărut pasional între Alina Ceușan și Cristina ICH. Fanii au rămas șocați. „Să vină pompierii”

Sărut pasional între Alina Ceușan și Cristina ICH. Alina Ceușan și Christina ICH și-au surprins fanii după ce au făcut un gest absolut șocant. Pentru campania de promovare a noii colecții lansate de Ziua Îndrăgostiților, Alina Ceușan a invitat-o pe Christina Ich, dar și pe mai multe vedete de la noi pentru i se alătura. Ei bine, o imagine postată pe rețelele de socializare de Alina, le-a atras atențial susținătorilor ei. Alina Ceușan apare în poză sărutându-se cu mare patos cu nimeni alta decât iubita lui Pițurcă Jr., „Melting Valentine’s Day 2021 in a kiss. (Traducere: Topind Valentine’s Day 2021 într-un sărut)”, a arătat mesajul din dreptul fotografiei.

„Când am făcut campania, care a durat aproape 16 ore, cu Ceușan, i-am zis: «O să fie scandalos». La care ea a zis: «Știu, Ich!». Cel mai faimos sărut o să fie acum [dintre] Alina Ceușan și Cristina Ich. Nu-i așa că este drăguț? Superb! Îmi place!”, a declarat Cristina în mediul online. Evident, acest fapt nu a rămas în umbră, iar fanii celor două au reacționat imediat.„Ok, asta a fost neașteptat!; Nu știi pe care să fii gelos; SUPERBE!; Ups, nu ne așteptam la asta; SCANDALOS!; Prea mișto; Să vină pompierii!! Au luat foc telefoanele! Sunteți divine! Vă completați la perfecție;Am făcut ochii cât două cepe! JESUS!! Splendide!!!; FENOMENAL!; Wow, foarte tare poza! Felicitări creatorilor și vouă! 👏; De copertă!! ADOR 😍”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Alina Ceusan si Christina OCH s-au sarutat

Cele două influencerițe au devenit mame

Christina ICH formează un cuplu cu fiul lui Victor Pițurcă, Alexandru, de câțiva ani. Cei doi au și un copil împreună. În 2019, influencerița l-a adus pe lume pe băiețelul ei,Noah. Vedeta a postat mai multe fotografii cu fiul ei, după câteva luni, iar fanii au fost încântați să îl cunoască pe acestta. De când au devenit părinți, Cristina și Alex trec printr-o perioadă superbă, iar ICH s-a refăcut foarte repede după naștere, fiind foarte activă pe Instagram. „Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu”, a declarat Alex Piţurcă după ce a devenit tătic.

Ei bine, în septembrie 2020, Alina Ceușan a adus pe lume primul său copil, aceasta fiind căsătorită cu hairstylistul Raul Tișa. Rock Tișa le face viața mai frumoasă celor doi îndrăgostiți, aceștia fiind foarte mândri de copilul lor. Alina Ceușan a reușit și ea să-și revină după naștere, blonda a slăbit foarte mult, dorindu-și să ajungă la trupul de invidiat pe care îl avea înainte să rămână însărcinată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: