Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Christina Ich la doar un an de la naștere. Iubita lui Pițurcă Jr. a surprins pe toată lumea

Cum arată Christina Ich la doar un an de la naștere. Iubita lui Pițurcă Jr. a surprins pe toată lumea

GALERIE FOTO (9) Cum arată Christina Ich la doar un an de la naștere

Cum arată Christina Ich la doar un an de la naștere. Christina Ich și-a șocat fanii după ce a postat câteva imagini din vacanță. Trupul ei de invidiat le-a uimit pe cele care îi urmăresc vlogg-urile. În urmă cu numai un an, iubita lui Pițurcă Jr. a născut un băiețel minunat, iar acum vedeta și-a arătat trupul de invidiat.

Cum arată Christina Ich la doar un an de la naștere. Iubita lui Pițurcă Jr. a surprins pe toată lumea

Cum arată Christina Ich la doar un an de la naștere. Iubita lui Alexandru Pițurcă, fiul cel mare al fostului fotbalist Victor Pițurcă i-a șocat pe urmăritorii săi de pe Instagram. Aceasta a postat câteva fotografii din Maldive. Moldoveanca le-a arătat fanilor săi frumusețea acelor insule, dar și silueta sa de invidiat. Christina a purtat un costum de baie, de culoare pielii, care i-a scos în evidență formele sale absolut superbe. Ei bine, lumea a rămas șocată de felul în care arată Christina Ich la doar un an de la naștere.

În luna octombrie a anului 2019, iubita lui Alexandru Pițurcă a adus pe lume un băiețel sănătos, pe nume Noah Alexandru. La scurt timp după naștere, Ich a scăpat de kilogramele în plus și a revenit la trupul de viespe. Astfel, cu pozele postate pe rețelele de socializare, îți este greu să spui că aceasta a fost gravidă. „Am plecat de la 16 ani de acasă. Am lucrat cu o agenție și am venit la București, la mătușa mea. După am ajuns la Milano, pe urmă la Londra. Îmi spuneau mereu „ești foarte grasă”. Pentru ceea ce voiau ei, eram foarte grasă. O sunam pe mama: „Mamă, iar mi-au spus ăștia că sunt grasă. Era enervant rău de tot”, a spus Christina, într-o emisiune tv.

Cine este Christina ICH

Christina ICH, pe numele său real, Cristina Micu a apărut ca din senin în showbiz-ul românesc. Însă frumusețea ei a iscat multe invidii printre personalitățile feminine cunoscute din România. Venită de Republica Moldova, ICH a devenit un adevărat fenomen online în țară. Frumusețea ei unică și umorul de care dă dovadă, i-au adus acesteia mulți fani și multe laude. După cum bine se pare, Christina seamănă foarte bine cu celebra actriță Angelina Jolie. În prezent, ICH are propriul canal de vlog, unde postează ironii la adresa vieții mondene, dar și sfaturi de dragoste pentru femei.

În vârstă de 32 de ani, Christina a reușit să-i impresioneze și pe italieni cu frumusețea ei, după ce a participat la emisiunea Ballando con le stelle alături de un dansator italian. În urmă cu ceva timp, unele voci susțineau că frumusețea ei ar fi rezultator unor esteticieni, dar ICH le-a demonstrat că nu este adevărat. Aceasta a publicat o fotografie de când avea 16 ani, care arată că vedera deține o frumusețe naturală.’Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea’, spunea la un moment dat Christina Ich.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: