Redactia.ro
Home » Monden » Alex Pițurcă Jr. a reacționat. S-a despărțit sau nu de Christina ICH

Alex Pițurcă Jr. a reacționat. S-a despărțit sau nu de Christina ICH

GALERIE FOTO (2)S-a despărțit sau nu de Christina ICH

Cu toate că nu s-au afișat de foarte multe ori împreună, Christina Ich și Alex Pițurcă Jr. formează unul dintre cele mai îndrăgite relații din showbiz-ul românesc. Cei doi au un băiețel împreună. Recent, a apărut un zvon în presă conform căruia, Alex ar fi părăsit-o pe Christina. Imediat, fiul lui Pițurcă a spus adevăratul.

Alex Pițurcă Jr. a reacționat. S-a despărțit sau nu de Christina ICH

Recent, fanii cuplului Christina ICH și Alex Pițurcă s-au speriat după ce au citit în presă că influencerița ar fi fost părăsită de iubitul ei. Se pare că Piți ar fi plecat la munte alături de altă femeie, Monica Hill, modelul care se afișa cu Cătălin Botezatu în toate restaurantele și cluburile de fiță din Capitală. Nu se știe de ce au plecat amândoi la munte și ce legătură au aceștia, cer este că s-a speculat că Alex ar fi părăsit-o pe ICH. În urmă cu câteva zile, Christina a postat câteva imagine în care preciza că nu mai poate mima fericirea, iar acest lucru le-a dat de gândit internauților.

Deseori, Christina a le-a spus fanelor sale că relația dintre ea și Alex este una liberă, mai exact, fiecare se poate distra cu prietenii până dimineață. În urmă cu câteva ore, Piți a postat un Instastory în care și-a asigurat fanii că tot ceea ce s-a vehiculat în presă, în legătură cu Monica Hill, nu este adevărat, ba chiar i-a făcut mincinoși pe jurnaliști.

Mesajul lui Alex Piturca

De ce ICH și Pițurcă nu s-au căsătorit

Cei doi au fost întrebați deseori de ce nu ajung și la biserică, să se căsătorească, având în vedere că au și un copil. Într-o postare, Ich i-a lămurit pe curioși. „Voiam să facem nuntă și botez. Bineînțeles că pentru o nuntă trebuie să te încadrezi într-un anumit buget, dar Ich nu se încadrează într-un anumit buget. Eu voiam arcade de flori. Să fiu așteptată la lac. Să fie plin de flori albe. Când am făcut socoteala, era o sumă aberantă. Dar, în capul meu, aia e nuntă. Dacă nu, nu e nuntă. Cu banii ăia nu-mi luam doar un apartament, ci mai multe. Era o sumă aberantă la 100 de invitați, nu la 500. Pentru că eu sunt pe principiul – nu prea mulți invitați, să nu mă obosesc prea tare”, a spus Christina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: