Redactia.ro
Home » Monden » Alina Ceușan i-a șocat pe internauți cu formele sale. Cum arată blondina la patru luni de la naștere

Alina Ceușan i-a șocat pe internauți cu formele sale. Cum arată blondina la patru luni de la naștere

GALERIE FOTO (6) Alina Ceușan i-a șocat pe internauți cu formele sale.

Alina Ceușan i-a șocat pe internauți cu formele sale. Alina Ceușan a reușit să devină una dintre cele mai cunoscute vloggeriță din România, dar și cea mai norocoasă. Cu o carieră de succes, Alina are și o familie minunată, mai ales că în urmă cu patru luni a devenit mămică pentru prima dată. Recent, blondina a postat

Alina Ceușan i-a șocat pe internauți cu formele sale. Cum arată blondina la patru luni de la naștere

Alina Ceușan i-a șocat pe internauți cu formele sale. Alina Ceușan este una dinte cele mai apreciate vloggerițe din țară, fiind un model pentru tinerii din ziua de azi. Vedeta care a participat la Asia Express alături de prietena sa cea mai bună, Carmen Grebenișan, a devenit mămică în urmă cu patru luni. Acum, Alina și-a șocat fanii după ce a încărcat o fotografie în lenjerie intimă. Acum, blondina se poate declara cea mai împlinită femeie, chiar dacă viața sa s-a schimbat după venirea pe lumea a băiețelului său.Cu toate că are un program încărcat, fosta concurentă de la Asia Express continuă să-și facă meseria.

Așadar, la patru luni de la naștere, Alina Ceușan face mult sport, lucru pe care l-a făcut și în cele nouă luni de sarcină, cu toate că a luat 20 de kilograme în plus. Acum, blondina are grijă ce mănâncă și merge la specialițti pentru masaje corporale. Făcând toate aceste lucruri, vloggerița și-a impresionat fanii cu activitatea ei dar și cu fizicul ei. Recent, Alina Ceușan a urcat pe Instagram o fotografie în care apare în lenjerie intimă. Putem spune că Alina este un exemplu pentru toate mămicile, aceasta revenind la formele care au consacrat-o. Din imagine putem spune clar că Alina a scăpat de kilogramele în plus, abdomenul ei este plat, picioarele bine tonifiate, iar bustul foarte generos.

Cum a reușit să slăbească Alina Ceușan după naștere

Alina Ceușan l-a adus pe lume pe Rock, pe 15 septembrie, iar de atunci trăiește clipe de neuitat alături de băiețelul ei. Știm deja că Alina este o persoană sinceră, așa că a povestit la un moment dat, că deși a făcut sport în timp ce era însărcinată, tot s-a îngrășat. Cu toate astea, după ce a născut, blondina a slăbit, dar fără a ține vreo dietă sau să se apuce de sport, pentru că operația de cezariană nu i-a permis acest lucru.

Eu aveam 52 de kg, aceasta este greutatea mea ideală. Aveam 54 în momentul când am aflat când sunt însărcinată, la două luni, după care am avut 71 de kilograme când am mers să nasc. Când am venit acasă aveam vreo 63, 64. Acum am 60, 61, depinde de zi şi de când mă cântăresc. Nu-mi pasă neapărat de chestia asta momentan. Nu am făcut absolut nimic ca să slăbesc. Pur şi simplu, kilogramele s-au dus din spital, cu placenta, cu copilul. Când am ajuns acasă, aveam deja 7 kilograme pierdute. Am pierdut încă vreo trei cu alăptarea”, a dezvăluit Alina Ceușan. După ce s-a recuperat, Alina a revenit la sport, iar acum are un trup de invidiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: